такааа днес изхващах двама но и на двамата не им запомних номерата...и дваата в младост...единия до спорт депо-то бежова брава с малък стикер отзад в ляво...другото беше може би на някой приятелката....пунто 2 с ВТ номер зад кино арена младост...така я освирках доста оплашено ме погледна извинявам се ако съм стреснал някой а аз съм сивата брава с тексаски номер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вече няколко пъти засичам Фиат Мареа комби с регистрационен номер СА 7241МХ с големия стикер на задното стъкло близо до входа на Школата в Симеоново където уча. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
naco68 написа:Junkey написа:Преди малко около 18.45ч. на кръстовището на Ситняково и Гео Милев се разинахме с колега със сива Мареа комби, ксенони и рег. РВ ...... и надпис на задното стъкло. Да си признава кой е .Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Днес около 12-12:20 ч. видях колега/колежка на пл. "Журналист" Fiat 500 СА 8081, и ми се видя отдалеч, че има малък стикер на задното стъкло, но не съм напълно сигурен дали беше стикер (малък) или просто кръгла лепенка . Аз се бях маскирал като пътник в трамвая и затова не съм сигурен какво съм или съм искал да видя Да си признае ако е от форумаSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
niko_ymn написа:Колко време на ден трябва да изгубвам да проверявам тази тема за да видя да не би случайно някой да ме е видял ... аууу колко страници тема станало то - ами който видял - видял - не знам дали съм бил там, кайман ме гони кайман.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар