Вчера като си тръгвах от работа, на околовръстното ми свирна едно Типо с рег. СТ ...... без стикер, съответно беше спряно от мен и се запознахме с колегата, на който така и не запомних ник-а ...., а днес пак на околовръстното (на отиване на работа) изпреварих една Мареа, (пак без стикер) колегата и спътничката му ми светнаха аз намалих и се поздравихме, но незнам кои са !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
kosta написа:...., а днес пак на околовръстното (на отиване на работа) изпреварих една Мареа, (пак без стикер) колегата и спътничката му ми светнаха аз намалих и се поздравихме, но незнам кои са !||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Явор Митев
-
dilyanski1977 написа:kosta написа:много лошо времето в тая ВарнаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kiselo написа:коя беше колежката днес на цариградско дето я освирках и освятках та после и махнах даже и и се усмихнах голяма симпатяга бешеRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
-
ju написа:kiselo написа:коя беше колежката днес на цариградско дето я освирках и освятках та после и махнах даже и и се усмихнах голяма симпатяга бешеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар