Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

miro2177 написа:
    Снощи Geraka беше засечен в подземния паркинг на City center! Редяхме се заедно в задръстването на излизане. Аз бях в колата на един приятел и махнах но ти се беше заприказвал нещо. Обсъдихме Бравото и тва им викам ето ви показно как свети ксенон на фиатка като С класа
    Ааа. Я кажи в коя кола беше...аз горе долу ги помня. Трябваше да им кожеш, че и струва колкото на S класа Иначе в зала 4 ли беше? :D
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Dandy написа:
      Снощи към 21:30 видях колегата Geraka да се мушка в тъмните участъци зад 34Б блок Само, че аз бях ходом с мойта и нямах клаксон :D Мина покрай мен, ама беше тъмно и доде се усетя
      Аз пък преди малко те видях на паркинга на Вселената. Само че си бях в стаята на 6-тия етаж :D
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Вчера, колежката "Blue" на светофара до Метростанцията в ж.к."Младост".
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

На пернишко, посока центъра при билата на хиподрума, днес към 5 и 15-30 мярнах едно Светло синьо браво с големия стикер
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Никаква активност на колегите в Пазарджик и Пловдив, колко фиатки видях и нито 1 стикер.Картинга на Лаупа №1 :D:D
            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днеска - колегата с добричкото пунто с крилото и освен това колегата Диабло от алфа форума ме задуши със сажди. На последния съвсем случайно изодзадзе му налетях, щот се влачеше със 70 в града (20 лева превишаваше скоростта). Аман от тез печки. Светкам, свиря - да се маха от там, че бързах!

Коментар

Вчера в Перник, кв. "Тева" ме подмина докато бях спрял на авариики пред блока сиво Palio с номер PK 0468 **
                Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Вчера следобед около 16 часа, пред Военна болница бях спрял зад колегата "kluchar"
                  Fiat Bravo 1.8 16V
                  Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

todorshalev написа:
                    кои беше колегата с това стило в Банкя 10 мин. обикалям колата се едно че я краднем ама никой не се показа по надолу ми дигна ръка някакъв човечец ама дали беше шофера нз
                    Аз бях. Бяхме седнали на сръбската скара и ти махахме, ама не ни видя.Видяхме те как се въртиш около колата, и си помислихме че ще спреш като ти махнахме, като мина покрай нас, ама ти не спря.Тоя "човечец" е по-едър от мен, а аз съм към 100 кила :DДо колкото знам си някъде от люлин, щото сте се засичали и с него - Kilar.Той на всичкото отгоре беше с яке на хорума и с тениска с големите стикери на гърба.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

момчета може ли да ви питам за стикерите на форума откъде мога да си взема? а иначе искам да питам кой е този с едно черно уно турбо, преди няколко дни щеше да ме утрепе без причина на симеоновко и околвръстното
                      Фиат Уно 1.0 m.i.

B 9950 PB

Коментар

Днес около 11:30-12:00 ч на влизане в Добрич карах зад една сива Мареа, но много късно видях малкия стикер на задното стъкло. Свирнах и махнах за поздрав, но не знам дали разбра за какво беше...Както обикновено, извинявам се за бавните си реакции!
                        Fiat Punto S 1.1
                        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Преди малко колегата с Мултипла-та в задръстването на Г.М.Димитров, посока ОМВ.... махах, но дали разбра защо не знам. Бях в една сива Алфа 166
                          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Аз пък го видях бат Калин на румънското преди светофара, идвайки от Иван Асен 2ри ... Нещо за кафе ли беше ... ама нямах време, че отивах да заварявам болт за Доблото ... :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Днес - kluchar на паркинга на Бриколаж Люлин. Даже ключове правих там, но явно при колегата, защото отрече Фиата да е негов :D

Коментар

Painfall написа:
                                Днес - kluchar на паркинга на Бриколаж Люлин. Даже ключове правих там, но явно при колегата, защото отрече Фиата да е негов :D
                                него и аз го видях днес точно преди тунела на Люлин посока центъра...беше отбил в дясно в овча купел пък един колега със синьо пунто 6699 или 9966 му беше номера тъкмо излизаше на "главната" в люлин от една малка уличка а аз си вървях с мадамата и нямаше как да го освиркам освен с уста ама ме беше срам това към обяд
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X