Sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Доста време мина, ама нищо - на тръгване към срещата в Долна баня (9.04) малко преди Църна маца, около 18ч. се освиркахме с мръснобяла Ланчия с рег.номер СО 1736 ... , имаше малък кръгъл стикер на задното стъкло (долу вдясно). Някой да знае нещо по въпроса?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
undermind написа:Oт няколко дни има едно плевенско Браво близо до пл.Журналист в Лозенец, с хубави джанти и големия стикер. Често засичам сутрин и по направление Овча купел Браво също с големия стикер - "Shikito".piftho написа:Брех, аз всеки ден се прибирам покрай журналист и не съм видял един колега от форума, че даже и градски имам спира там :О ..... явно в мене е проблемаEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
piftho написа:Брех, аз всеки ден се прибирам покрай журналист и не съм видял един колега от форума, че даже и градски имам спира там :О ..... явно в мене е проблемаImpossible is nothing !
Коментар
-
vaskoni_1980 написа:кой е колегата с фиат типо червено СТ 3314 беше паркирал до стадиона явно е бил на мачлеAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
undermind написа:piftho написа:Брех, аз всеки ден се прибирам покрай журналист и не съм видял един колега от форума, че даже и градски имам спира там :О ..... явно в мене е проблемаSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
vencislav написа:svetli4a написа:опааа :Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар