fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
и вчера и днес засичам към 8:30 сутринта светло сива мареа комби с много странни модификации по покрива...като подобрен багажник ми се струва. не помня номера че аз се прибирах от работа и се разминахме, а чак в огледалото погледнах че е с големия стикер отзад.Поздрави колега п.с.ето за потвърждение че още ми се спи забравих да напиша че това се случва на улица Одрин малко след кръсточището със Ал.Стамболийски.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Преди 10 минути засякох форумско Браво, тъмно синьо, със стикер от малките, регистрация от Велико Търново, спряло на бул.Димитър Благоев, пред магазин Контраст в Ямбол.Видях стикера в последния момент и успях само да видя първите букви на регистрацията.Вътре май имаше жена, но може и да е било мъж с дълга коса, просто не успях да огледам. Щях да спра, но движението беше натоварено и нямаше как.Кой е колегата/колежката - да си признава.
Коментар
-
Днес около 17.30 часа на колелото към Надежда, карах зад колега със синя брава ВТ2507.... Големия стикер на Джама. Светках, свирках ..... ама не ме отрази....Бяха 100-те човека в колата и на светофара завиха надясно към 2-ра част .... оттам се загубихме....Да си признае кой еSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
svilens написа:Червено Пунто МК2 с регистрация ВТ ХХХХ, паркирано на спирка на 88 в Дървеница. С малкия стикер над чистачката."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар