Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Събота вечерта светофара на Мола спря тъмен цвят браво 2.0 20в с яки джанти с голям борд , дето са издрасни и са засили ( бях в лява лента с алфа 145 червена с номер В2109 РВ) Да си признае кой беши
    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Вчера към 7:40 едно на светофара на Кауфланд в Овча Купел 1, едно синьо Пунто с руса девойка ми присветна изотзадзе, не бях сигурен дали е заради стикета, току що измитото Браво или невероятната ми външност () - но аз също я поздравих За съжаление не запомних номера.

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

[quote="kik73bg"]и този[/quoteНа тази снимка бих казал че съм аз, ама нещо не виждам нито номер нищо
        Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

Irka_fihi написа:
          Вчера около 11.30 бе забелязан Дянко (от Габрово) да се излюпва от бърлогата си. Профуча край нашия блок, мернах го през прозореца.
          Не ме пропускаш ти ))

Коментар

Днес 30 март към 17.30 часа черен ФИАТ Браво 1,4 с номер Е 53 57 ( не съм сигурен ) беше паркиран до новото футболно игрище с изкуствена трева в Манхатън . Предполага се, че собственикът му е спортувал. :D ПС: Навит съм на това игрище. Ще трябва да възраждаме отбор. Ще ни трябва и време за да разтъпчем снагите си след продължителните застои по "Виктории", "Мерсита" и прочие. Та: Кой е футбалера от нашиУ Форум :D
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

тази вечер пред фантастико в Х.Димитър първо го освятках, после го освирках та накрая и викам и здрасти да му кажа само че съм малко и му забравих ник-а ама нищо после и го снимах )) да се покаже и тук а и бяха двама колега и колежка
              Прикачени файлове
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Тази вечер към 20.30 на Пицария БАЧИ в Дружба видян колега с бяло Браво рег.н.РА 4129...голям стикер на задното стъкло(слагаше гуми в багажника).
                FIAT STILO 1.2 16 V.

Коментар

На горната снимка - Inesitta.ekna - видял си едно браво, което редовно го виждам из Слатина, и съм писал за него в тази тема, но не е отговарял. Може би е купил бравото със стикера.

Коментар

ogi28b написа:
                    На горната снимка - Inesitta.ekna - видял си едно браво, което редовно го виждам из Слатина, и съм писал за него в тази тема, но не е отговарял. Може би е купил бравото със стикера.
                    Бялото Браво е на колегата dikanio
                    FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                    FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Току що покрай мене мина една много натоварен Марея Комби тъмно зелена с пловдивска регистрация и голям стикер. Движеше се по околовръстното на Бургас посока Созопол- София.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Grisha_bravo Почти съм сигурен, че е момчето, което щеше да ми взима бравото каза че си е взело същото като моето и най вероятно си е сложил джантите от старото браво.Митко се казва момчето
                        Fiat punto 1,1
                        Fiat bravo 1,6 16v
                        Fiat bravo 2,0 20v
                        Honda civic 1,5
                        BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

днес някаде около 11:30 черно браво в хиподрума с малкия стикер долу в дясно на задния джам поне тока ми се видя в огледалото , не видях номера за сайаление

Коментар

Днеска около 18:10 беше забелязан да прелита колегата "reter" в посока М.Рудник по околовръстното.
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

Днес около 18:00 часа на светофара на Пенчо Славейков и Борис III беше засечена сива Марея комби с големия стикер отзад. Опитах се да се изравня с колегата ама уви
                              Прикачени файлове
                              Fiat Punto 1.7TD
                              Mazda 626 2.0
                              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

KrAs написа:
                                Grisha_bravo Почти съм сигурен, че е момчето, което щеше да ми взима бравото каза че си е взело същото като моето и най вероятно си е сложил джантите от старото браво.Митко се казва момчето
                                ако е този Митко за който си мисля ( дето бачка във морга и се познавам с него не е той ) тоз беши с 15-ски с голям бордпък ти като ми видиш алфата свирни поне
                                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Working...
                                X