Днес в 08:44 синкаво-зеленикаво Пунто зави наляво на Т-образното кръстовище от цска-то към завод "електроника". Караше го жена, с малък стикер на задното ляво стъкло. На колата, не на жената. Номер 5440, пак на колата, не на жената.Ред.: Това пунто го видях 10-на минути по-рано, а всъщност в цитираният час видях blagun, който мина на кръговото движение под моста за летището в Дружба 1. Разбира се, във Фиат Купе. Всъщност редовно го виждам там около толкова часа.
Да, аз съм, признавам си
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Снощи в локалното срещу сградата на "Интерпред":- Brava-та на "Ogi28b"
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Ааа, не, бил съм за гъби! Трябваше да влезеш в еврофутбола, пред който беше колата ми, да се видиме.
Трябваше, верно....следващия път няма да ти се размине
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Днеска сутринта към 10:30 по уличките зад Пикадили Чаталджа, зелена Брава с тъмни джамци и стикер на задната врата?... Таман се бях запътл към кофите с една бала хартии и ми мина път колата. То като на късмет да ти мине път сфрумец :D
Преди 20 минути (14:20) колегата с Браво 8881 беше документиран да чака на светофара на Евлоги Георгиев и Драган Цанков. После беше изпреварен отдясно преди Орлов мост. Голям стикер на задното стъкло. Телефонът ми реши че дъждът е по-важен за фокусиране от колите.
днес освирках черно браво до ТЕЦ София не видях обаче номер а само голям стикер карах малко бързичко та затова ако е мернал някой сива брава с големи джанти да си признае
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
днес освирках черно браво до ТЕЦ София не видях обаче номер а само голям стикер карах малко бързичко та затова ако е мернал някой сива брава с големи джанти да си признае
Може и аз да съм бил, макар че не съм разбрал, но кажи по кое време че аз минавам оттам по два пъти на ден
Може и аз да съм бил, макар че не съм разбрал, но кажи по кое време че аз минавам оттам по два пъти на ден
АМИ то излезна от уличките там на тец-а към обяд беше
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар