IGG написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ewing написа:преди около час на светофара на Константин Величков и Сливница (чакаше за завой към Люлин) мръсно синя брава не че мойт ое по-чисто де ама все пак Номера беше СА1810.. с големия стикер, имаше и още някой на навигаторската седалка подсвирнах но дали ме чуха ...и по важно...дали разбаха защо свиркамkarolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
ogi28b написа:Днес в 11:53 преди пешеходния светофар пред Инфекциозна болница - Линеа, цвят бордо, ДКН 7347 (може би), голям пернишки стикер на задното стъкло, беше 6-кратно набибиткана отляво... без реакция..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Въпрос
Добър вечер колеги, искам да попитам, дали днес някой със синьо пунто е бил на пистата в Дупница? П.С Извинявам се ако темата ми не е за тук, но просто не знаех къде да я постна.. Преместена в правилната темаМодераторски екип на fiat-bg.orgПродавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
Punto. 1.2 16v. 86hp+
Коментар
-
EasternAlien написа:Двама колеги засечени днесСива Мареа комби до ЦУМ с големия стикер, човека свирна Сива брава с големия стикер в Люлин пред мебелната къща, до кооперативния пазар, номера започваше с ВРFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
Днес малко след 8ч. тъмно синьо браво с голям стикер на алфа.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
karolev написа:Ewing написа:преди около час на светофара на Константин Величков и Сливница (чакаше за завой към Люлин) мръсно синя брава не че мойт ое по-чисто де ама все пак Номера беше СА1810.. с големия стикер, имаше и още някой на навигаторската седалка подсвирнах но дали ме чуха ...и по важно...дали разбаха защо свиркамФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днес в 08:44 синкаво-зеленикаво Пунто зави наляво на Т-образното кръстовище от цска-то към завод "електроника". Караше го жена, с малък стикер на задното ляво стъкло. На колата, не на жената. Номер 5440, пак на колата, не на жената.Ред.: Това пунто го видях 10-на минути по-рано, а всъщност в цитираният час видях blagun, който мина на кръговото движение под моста за летището в Дружба 1. Разбира се, във Фиат Купе. Всъщност редовно го виждам там около толкова часа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар