Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

IGG написа:
    liverpool235 написа:
    Днес с едно черно Браво ЕН 9884 .. се поздравихме до Техническия.. Кой е колегата
    Аз бях. Познах те, понеже се видяхме веднъж пред Накрая на вселената, бяхме с Бачев и Герака ако се сещаш.
    Аз като видях,че е плевенско бравото се досетих,че Герака сигурно знае нещо по въпроса,на кое това браво,но не съм го питал и сега като ми каза се сетих бързичко.
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Двама колеги засечени днесСива Мареа комби до ЦУМ с големия стикер, човека свирна Сива брава с големия стикер в Люлин пред мебелната къща, до кооперативния пазар, номера започваше с ВР
      Ползвайте мигачи!
      Sometimes I feel like screaming

Коментар

Ewing написа:
        преди около час на светофара на Константин Величков и Сливница (чакаше за завой към Люлин) мръсно синя брава не че мойт ое по-чисто де ама все пак Номера беше СА1810.. с големия стикер, имаше и още някой на навигаторската седалка подсвирнах но дали ме чуха ...и по важно...дали разбаха защо свиркам
        Не се притеснявай колега - не остана незабелязан
        karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
        https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook

Коментар

Днес в 11:53 преди пешеходния светофар пред Инфекциозна болница - Линеа, цвят бордо, ДКН 7347 (може би), голям пернишки стикер на задното стъкло, беше 6-кратно набибиткана отляво... без реакция...

Коментар

ogi28b написа:
            Днес в 11:53 преди пешеходния светофар пред Инфекциозна болница - Линеа, цвят бордо, ДКН 7347 (може би), голям пернишки стикер на задното стъкло, беше 6-кратно набибиткана отляво... без реакция...
            Да не е била линеата на Авео?
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Въпрос

Добър вечер колеги, искам да попитам, дали днес някой със синьо пунто е бил на пистата в Дупница? П.С Извинявам се ако темата ми не е за тук, но просто не знаех къде да я постна.. Преместена в правилната темаМодераторски екип на fiat-bg.org
              Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
              Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

iceflame написа:
                Малко преди това един колега със новото Браво (бежово май) с номер СА...... беше засечен зад Билата пак в Бургас
                аз :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

EasternAlien написа:
                  Двама колеги засечени днесСива Мареа комби до ЦУМ с големия стикер, човека свирна Сива брава с големия стикер в Люлин пред мебелната къща, до кооперативния пазар, номера започваше с ВР
                  Аз бях с Мареата.Днес към 20:40 на излизане от паркинга на новия МОЛ "Сердика", видях синьо Браво СА9..2..
                  FIAT Marea ex
                  FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Днес малко след 8ч. тъмно синьо браво с голям стикер на алфа.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                      Ай сега да уточниш къде си го видял, че България е голяма...
                      Ванга

Коментар

karolev написа:
                        Ewing написа:
                        преди около час на светофара на Константин Величков и Сливница (чакаше за завой към Люлин) мръсно синя брава не че мойт ое по-чисто де ама все пак Номера беше СА1810.. с големия стикер, имаше и още някой на навигаторската седалка подсвирнах но дали ме чуха ...и по важно...дали разбаха защо свиркам
                        Не се притеснявай колега - не остана незабелязан
                        е ОК значи , че аз все си мисля че малките стикери не се виждат много хубав ден от мен
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Irka_fihi написа:
                          fihi написа:
                          Ай сега да уточниш къде си го видял, че България е голяма...
                          Е, голяма, голяма няма 111 000 км2, а като махнеш и водните площи...
                          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Бе да е голяма, да е голяма, колко да е голяма?
                            Ванга

Коментар

Днес в 08:44 синкаво-зеленикаво Пунто зави наляво на Т-образното кръстовище от цска-то към завод "електроника". Караше го жена, с малък стикер на задното ляво стъкло. На колата, не на жената. Номер 5440, пак на колата, не на жената.Ред.: Това пунто го видях 10-на минути по-рано, а всъщност в цитираният час видях blagun, който мина на кръговото движение под моста за летището в Дружба 1. Разбира се, във Фиат Купе. Всъщност редовно го виждам там около толкова часа.

Коментар

EasternAlien написа:
                                Моя е бравата ама започва с PB
                                Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

Working...
                                X