nikolce написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Отново вчера пътя Пловдив - Асеновград малко след отбивката за околовръсното за пореден път се разминах със смолянско Браво черно със червен ляв калник. Моля колегата да си признае кой е за да пием по кафе като ходя към Чепеларе-Смолян :Dwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Явор Митев написа:Днес във Варна от кръстовището на Фонмола и Бриколаж до два-три светофара след тях гоних едно зелено Браво с Емовия стикер...голямо гонене беше. На светофара спрях зад него и ръкомахах на девойката до шофера, щото се обърна. После го изпреварих и спрях пред него с аварийки. Дано да е видял същия Емов стикер, щото на капата с туй полегнало задно стъкло малко се невиди. Бях с Ланча Капа със софе-регистрация. Малко по-късно забелязах на Дилянски колата паркирана на мебелстрийт....колега, незнаех че я продаваш. Хубава е колицата. Усех с продажбатаAlfa Romeo Centocinquantasei
Коментар
-
chaveto написа:Първо черно матово пунто СА2434 на Стамболийски и К. Величков към 18:00 След това на бул. Рожен при светофара на Илиянци черно браво ако не се лъжа СА3279 към 19:00 часа.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
chaveto написа:Вчера към 19:10 на бул. Рожен на светофара на 8-ми март видях черно браво СА3279 с големият стикер на задното стъкло. Имаше и девойка на дясната седалка, не го у свирих защото движението и без това беше натоварено и щеше да ме сърби газа :DFiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
chaveto написа:Първо черно матово пунто СА2434 на Стамболийски и К. Величков към 18:00 След това на бул. Рожен при светофара на Илиянци черно браво ако не се лъжа СА3279 към 19:00 часа.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
blondi_74
Колегата Fresh беше спрял преди 15 минути на пресечките на бул.Ц.Симеон и М.Кавалджиев пред книжарница Атлантик
Коментар
-
blondi_74 написа:Колегата Fresh беше спрял преди 15 минути на пресечките на бул.Ц.Симеон и М.Кавалджиев пред книжарница АтлантикAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Преди около 2 часа в Бургас на спирката след кръговото на Мираж видях колега с черно Купе с големия стикер и ксенони... мисля че ме видя, но късно се сетих да сигнализирам. Малко преди това един колега със новото Браво (бежово май) с номер СА...... беше засечен зад Билата пак в БургасFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Harzulov написа:chaveto написа:Първо черно матово пунто СА2434 на Стамболийски и К. Величков към 18:00 След това на бул. Рожен при светофара на Илиянци черно браво ако не се лъжа СА3279 към 19:00 часа.
Коментар
-
silversony написа:Днес следобяд м/у 17 и 18.00 последователно видях Фиат браво с номер 8517 с малък стикер на форума и голям на Алфа форум-а на Домкото в Люлин , а малко след това друго браво с номер 3279 при мола .. кои са колегите / бях под прикритие /Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар