Ichkin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Значи аз досега,колкото пъти сам се заглеждал за форумски коли не сам видял нито една.Но днес 13 март цели 3 първо тъмно Браво с номер ЕН4607 нататъка не помня се движеше по Константин Величков ,а след това на булевард Ботевградско шосе друго Браво с номер СА1497НА JTD105. Колегата беше тръгнал някъде извън София май и накрая , о чудо в нашия квартал , който е като село и голфовете са на почит виждам варненско Браво на две преки от нас пак с голямия стикер. Някой , ако се познае да пише. Незнам или колите със стикер са вече доста или аз имах кьорав късмет , последното Браво даже го снимах.На мен ми стана малко криво , че си нямам стикер пък съм фен Фиатите откакто се помня май , ама както и да е.Ето и снимката дано да се качи.FIAT Marea TD100 1999 без лети джанти
Коментар
-
damianoff написа:Колега с бяло Браво с малък стикер отзад вчера около 17.45 си сменяше гумата на бул. Мария Луиза в София, а мацката му през това време зъзнеше навън. Бих спрял да помогна, но той вече си сваляше крика от колата, а и аз "гонех" влак, така че не беше и време за приказкиBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
blondi_74
popara801 написа:Днес засечени колегите Fresh i Garett да пият кафета на Столетов на гърбицата след 2-ро основно посока запад.Голямо свирене падна,но ме видяха.хаахаха
Коментар
-
Явор Митев
Днес във Варна от кръстовището на Фонмола и Бриколаж до два-три светофара след тях гоних едно зелено Браво с Емовия стикер...голямо гонене беше. На светофара спрях зад него и ръкомахах на девойката до шофера, щото се обърна. После го изпреварих и спрях пред него с аварийки. Дано да е видял същия Емов стикер, щото на капата с туй полегнало задно стъкло малко се невиди. Бях с Ланча Капа със софе-регистрация. Малко по-късно забелязах на Дилянски колата паркирана на мебелстрийт....колега, незнаех че я продаваш. Хубава е колицата. Усех с продажбата
Коментар
-
преди около час на светофара на Константин Величков и Сливница (чакаше за завой към Люлин) мръсно синя брава не че мойт ое по-чисто де ама все пак Номера беше СА1810.. с големия стикер, имаше и още някой на навигаторската седалка подсвирнах но дали ме чуха ...и по важно...дали разбаха защо свиркамФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
blondi_74 до сладкарница "Неделя" към 15:30,май беше и с нови джантета. :PAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар