vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес малко преди осем се поздравихме с колега със сиво браво СА 8302 на ул."Народно хоро", малко след Нов български. Сори колега, но закъснявах за работа и нямаше как да отбия да се видим.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Тази сутрин около 8:00, по ул.Н.Хоро, в Овча Купел, някой с Брава ме поздравяваше със свиркане и светене :D . Върнах жеста с аварийки, и свирене, преди да се отбия в една от пряките. Писали сме по едно и също време. То и аз бързах, да закарам половинката на работа. Всеки ден, се движа в този район, То ние живеем долу на любляна, как няма да се движа там .
Коментар
-
Vladim написа:Днес около 15.30 с коя синя плевенска Марийка си подсвирнахме и махахме на Бяло море след моста Чавдар? Бързо да си признава, че да я порицая за гумите с които едвам отлепяше по светофарите!? :PManowar - Татко
Коментар
-
Днес към 18 часа на бул. България бях зад една мареа ... Бебе в колата имаше и неш’те малките стикери ... Поприсветнах, не знам дали колегата видя ... изчаках един светофар зад него, ама ми кипнаха нервите и минах отдясно :D С ксенони беше корабчето и с номер СА9610КХFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
fihi написа:С тез гуми батка стигнахме почти до гр. Пещера. Натам се бяхме запътили. Върнах се благополучно преди около половин час.ЕВ е Габрово. Не знам защо, но много хора си мислят, че т’ва е плевенска регистрация.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Manowar - Татко
Коментар
-
Вчера, около 19.00 ч. след Тец-овете посока Надлез (Колелото) Надежда, в задръстването видях един колега с Браво GT с големия стикер, като че ли беше тъмно синьо но ........ подсвирнах му, ама май не се разбрахме кой кой е ))Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар