Черно браво на Цариградско около Окръжна със двата стикера. Свирнах ама никаква реакция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dandy написа:No_Name написа:Скоро (беше една събота) видях една великотърновска брава със стикер в ТУ-София. Кой ми е колега в университета?
Коментар
-
Днес на околовръстното в София, преди стеснението преди Младост, видях синьо Браво със стикер горе в средата на задното стъкло и с регистрация А 02** **.parvo se izvinqvam za latinicata. Pri parva vazmojnost redaktiram, prosto sega pi6a ot telefona predi da sam zabravil. Dnes na okolovrastnoto v Sofia predi stesnenieto predi mladost vidqh sinio bravo s stiker gore v sredata na zadnoto staklo i s registraciq A 02*** **Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ей ся ше падат обяснения - във вторник в 19.30 бе засечено сиво браво с големия стикер на задното стъкло, на кръстовището на СУ, движеше се посока Агенцията на младежта и спорта, но сви в първата пряка. За съжаление, стъклата на тролея бяха много мръсни, а май и номерът на колата също и не успях да го видя. Някой успя ли да се разпознае в тия сложни описания? Стикерът беше сложен в горната част на стъклото.Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар
-
Не знам дали е от форума вчера беше станала катастрофа на Цариградско Шосе с един фиат купе , нямало пострадали и се чудя дали е някой от форума , шофиора е виновен за щетите на мойта кола която беше паркирана в лукалната улица . Не видях номерата , беше само качена колата на камион , човека е от кв Левски В.
Коментар
-
shikito написа:Irka_fihi написа:Ей ся ше падат обяснения - във вторник в 19.30 бе засечено сиво браво с големия стикер на задното стъкло, на кръстовището на СУ, движеше се посока Агенцията на младежта и спорта, но сви в първата пряка. За съжаление, стъклата на тролея бяха много мръсни, а май и номерът на колата също и не успях да го видя. Някой успя ли да се разпознае в тия сложни описания? Стикерът беше сложен в горната част на стъклото."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
на 18.2 или 19.2 около 17:20 на светофара на Гешов точно пред клиниката по педиатрия. Сива мареа комби с големият стикер и допълнителни греди на тавана за багаж. подсвирнах но не знам дали ме познаха (не видях кой кара че се отразяваше небето с стъклата). бяха доста натъпкани колите една зад друга и не видях номера ПОЗДРАВИФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар