Дам, Dandy, аз бях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
-
Днес около 1 часа, покрай тецовете към жк. Надежда един колега с браво с големия стикер СА 244.... нещо не го запомних, приплъзна много лошо, и то заради един който подаде мигач за ляв в последния момент, бях зад него с синята брава ама като съм без стикер никой не ми отразява "свирката" и не посмях въобще да натискамSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
BolgAryan написа:Към 11:30 на Борис и Каблешков (345) едно бяло Браво с големия стикет и номер СА 40... ме ме подмина
Коментар
-
Вчера към 13:30 на Пиродска, почти до градинката на опълченска пред магазин за мебели мисля че беше. Тъмно сива мареа комби с големия стикер но убиите ме не загледах номера. по принцип по Пиродска много бичат да пресичат хора нъдето си поискат и си гледам пътя и за това в последния момент загледах стикера. Подсвирнах и махнах...надявам се колегата забеляза стикерите и се е досетил защо свиркам п.с.мисля сме се засичали и на ръковска, но нещо паметта жестоко ми изневерява напоселдък Имам съмнения за колегата "1115" извинявам се предварително ако се бъркам ПОЗДРАВИ !!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:Вчера към 13:30 на Пиродска, почти до градинката на опълченска пред магазин за мебели мисля че беше. Тъмно сива мареа комби с големия стикер но убиите ме не загледах номера. по принцип по Пиродска много бичат да пресичат хора нъдето си поискат и си гледам пътя и за това в последния момент загледах стикера. Подсвирнах и махнах...надявам се колегата забеляза стикерите и се е досетил защо свиркам п.с.мисля сме се засичали и на ръковска, но нещо паметта жестоко ми изневерява напоселдък Имам съмнения за колегата "1115" извинявам се предварително ако се бъркам ПОЗДРАВИ !!!FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
-
wazmo написа:Ewing написа:Вчера към 13:30 на Пиродска, почти до градинката на опълченска пред магазин за мебели мисля че беше. Тъмно сива мареа комби с големия стикер но убиите ме не загледах номера. по принцип по Пиродска много бичат да пресичат хора нъдето си поискат и си гледам пътя и за това в последния момент загледах стикера. Подсвирнах и махнах...надявам се колегата забеляза стикерите и се е досетил защо свиркам п.с.мисля сме се засичали и на ръковска, но нещо паметта жестоко ми изневерява напоселдък Имам съмнения за колегата "1115" извинявам се предварително ако се бъркам ПОЗДРАВИ !!!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар