Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дам, Dandy, аз бях
    www.CarProfi-BG.com
    Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
    Зареждане и ремонт на автоклиматици.
    Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Днес към 15:00 малко над Биологическия факултет в преките бяла Брава с номер СА 3498 **. Малки стикери тук там :D Това е ?
      Impossible is nothing !

Коментар

Днес беше видяно таксито с големия стикер, да се движи по Слатинска към 14:40, посока Подуяне.
        Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Във вторник колега със Стило (такси) С3262 на Орлов Мост.
          Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

В петък беше видява синя Брава с номер СА 2325, и малкия стикер, на паркинга на Баумакс.
            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Днес около 1 часа, покрай тецовете към жк. Надежда един колега с браво с големия стикер СА 244.... нещо не го запомних, приплъзна много лошо, и то заради един който подаде мигач за ляв в последния момент, бях зад него с синята брава ама като съм без стикер никой не ми отразява "свирката" и не посмях въобще да натискам
              Skoda AMfabia 1.2 12v
              exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

В кв. Левски лилаво Браво с номер СА6936 или нещо такова
                Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес около 13:00 часа тъмно червено браво с номер РК 9275 на паркинга пре ВТУ "Тодор Каблешков"

--------------------

Коментар

Към 11:30 на Борис и Каблешков (345) едно бяло Браво с големия стикет и номер СА 40... ме ме подмина

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
                      Към 11:30 на Борис и Каблешков (345) едно бяло Браво с големия стикет и номер СА 40... ме ме подмина
                      4021 В петък на България и Каблешков засякох 2ма колеги.. единия с номер РР6321 мисля.. другия не помня , че го подминах бързичко.. но беше с малък стикер (: И 2мата бяха с браво-та (:

Коментар

Вчера към 13:30 на Пиродска, почти до градинката на опълченска пред магазин за мебели мисля че беше. Тъмно сива мареа комби с големия стикер но убиите ме не загледах номера. по принцип по Пиродска много бичат да пресичат хора нъдето си поискат и си гледам пътя и за това в последния момент загледах стикера. Подсвирнах и махнах...надявам се колегата забеляза стикерите и се е досетил защо свиркам п.с.мисля сме се засичали и на ръковска, но нещо паметта жестоко ми изневерява напоселдък Имам съмнения за колегата "1115" извинявам се предварително ако се бъркам ПОЗДРАВИ !!!
                        Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                        182A4.000 IAW49F
                        LPG - Lovato EasyFast
                        ----------------------------
                        "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

gamencerista написа:
                          В кв. Левски лилаво Браво с номер СА6936 или нещо такова
                          Опа,аз съм бил .. Днес с BEX-a се разминахме в Люлин...От 1 км. го познах,но до последно се чудех дали е той и късно свирнах... П.П. Страшно е това пусто Браво...
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес в Студентски с/у кафе Face колега със светло сиво/синъо Браво и големия стикер СА 6389. Бях спрял от другата страна на улицата
                            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Ewing написа:
                              Вчера към 13:30 на Пиродска, почти до градинката на опълченска пред магазин за мебели мисля че беше. Тъмно сива мареа комби с големия стикер но убиите ме не загледах номера. по принцип по Пиродска много бичат да пресичат хора нъдето си поискат и си гледам пътя и за това в последния момент загледах стикера. Подсвирнах и махнах...надявам се колегата забеляза стикерите и се е досетил защо свиркам п.с.мисля сме се засичали и на ръковска, но нещо паметта жестоко ми изневерява напоселдък Имам съмнения за колегата "1115" извинявам се предварително ако се бъркам ПОЗДРАВИ !!!
                              Аз бях. Чудех се кой ли свири, но като видях Фиата се сетих, че е колега от форума.
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                                Ewing написа:
                                Аз бях. Чудех се кой ли свири, но като видях Фиата се сетих, че е колега от форума.
                                ще трябва да си сложа от големите стикери....малките май не се виждат много много нищо че са по 1 от всяка страна на задното стъкло аз и махнах даже ама ме погледна лошо и се притесних дали си разбрал защо подсвирквам
                                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast
                                ----------------------------
                                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                                X