crush написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Мда само да не публикува във форума с кой съм бил в колатаwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Миналия ден се разминах на изхода на Плодвив-околовръсното Асеновградско шосе със Смолянско браво мисля че беше черно с червен ляв калник или обратното с колегата се поздравихме Кой беше да си признае като ходя към Чепеларе-Смолян да направим кафе! Поздрави и за всички колеги от форума които са студенти в УХТ и за новото браво с В 8085 РА, около университета е фрашкано с Фиати но нито 1 стикер не видях освен мояwith SGNote & HTC Wildfire 8G
FIAT Bravo Club Plovdiv
Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Вчера обиколих цяла София вечерта .. никой не ме видя! :P :DИ никой не ме е виждал скоро!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
miro2177 написа:Днеска към 3 следобяд се разминахме с BEX-a при картинга в ст.град Бибитнах докато се разминваме, незнам дали ме чу обаче. По интерсно е какво правиш в ст град по светло :PA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Днес се засякох с колега с ВТ регистрация, синя Брава, с големия стикер в студентски. Поздравихме по живо по здраво, ама кой е да си казва. Последно време ми върви на коли от форума като никога до сега.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Днес се засякох с колега с ВТ регистрация, синя Брава, с големия стикер в студентски. Поздравихме по живо по здраво, ама кой е да си казва. Последно време ми върви на коли от форума като никога до сега.Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Някой ще се познае ли?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар