Около 12:30 се засякохме трима колеги от форума Първо колегата donna ме освирка от синята птица,а на една кола пред него беше и колегата Георги Желев със вече залепен стикер.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
krasio_79bs написа:Около 12:30 се засякохме трима колеги от форума Първо колегата donna ме освирка от синята птица,а на една кола пред него беше и колегата Георги Желев със вече залепен стикер.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
maiska
liverpool235 написа:maiska написа:На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега Преди малко в Надежда 4 - колегата liverpool235 ми беше оставил много сладка бележка под чистачката - поздрави, колега, и другия път дано се засечем
Коментар
-
la squadra azzurra написа:krasio_79bs написа:Около 12:30 се засякохме трима колеги от форума Първо колегата donna ме освирка от синята птица,а на една кола пред него беше и колегата Георги Желев със вече залепен стикер.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:la squadra azzurra написа:krasio_79bs написа:Около 12:30 се засякохме трима колеги от форума Първо колегата donna ме освирка от синята птица,а на една кола пред него беше и колегата Георги Желев със вече залепен стикер.
Коментар
-
Fiat Bravo с надписи "Чип Тунинг Карлово" и т.н. Първо го видях на паркинга на магазин "Илиянци", после карахме заедно от моста на рогошко, до "Метро", аз бях този дето свиреше и мигаше с аварийни. Синята Шкода Фабия със софийски номер.MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Снощи в пряката между бул."Г. С. Раковски" и ул."У. Гладстон" видях паркирано Fiat Tipo със рег. № С 1108 НХ, имаше стикер на форума на задното стъкло.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
FIRE 8V написа:Снощи в пряката между бул."Г. С. Раковски" и ул."У. Гладстон" видях паркирано Fiat Tipo със рег. № С 1108 НХ, имаше стикер на форума на задното стъкло.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар