Веднага да си признават кои бяха младежите, които засякохме днес на магистрала Тракия, посока София, в 13.50ч.Червено браво с рег. номер PB 6171 BC с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло.Чекаме самопризнания!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Бе то и аз първо се пулих да запомня номера, а после като ви подминахме, се сетих да махам. Ама мъжът ми има егати набитото око за стикери на форума, той ви засече. После с плавно и добре заучено движение на ръката ми подаде химикал (да запиша номера), записах го на дланта си и до вечерта се беше изтрил! Добре, че помня като слон!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Бе то и аз първо се пулих да запомня номера, а после като ви подминахме, се сетих да махам. Ама мъжът ми има егати набитото око за стикери на форума, той ви засече. После с плавно и добре заучено движение на ръката ми подаде химикал (да запиша номера), записах го на дланта си и до вечерта се беше изтрил! Добре, че помня като слон!Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Къде ме фиксира пак?! Предполагам ще да е било на излизане П.П. В практикер ми дойде идея за интейк от пвц тръби за отходни водиAlfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар