Не знам Слатина или Гео Милев се води, но видях сива брава СА1250. Беше паркирана пред блок 51 мисля, че беше, отдолу в самият блок има железария почти по цялата му дължина и още разни други магазинчета има в блока.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На пътя Плевн-София преди луковит тъмна Мареа с ксенони и Софийска регистрация. След като ни изпревари и светнахме, обае караше приятелката ми, а аз се возех :DEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
maiska
На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега Преди малко в Надежда 4 - колегата liverpool235 ми беше оставил много сладка бележка под чистачката - поздрави, колега, и другия път дано се засечем
Коментар
-
maiska написа:На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колегаAlfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
Синьо бургаско Пунто А 4894 мина покрай мен в 14:45 със специфичен пърпорещ звук Дали това не беше Синята птица?!?!?!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
maiska написа:На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега Преди малко в Надежда 4 - колегата liverpool235 ми беше оставил много сладка бележка под чистачката - поздрави, колега, и другия път дано се засечемФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
miro2177 написа:Днеска следобяд засякох тъмно Браво СА 6440 на бул.Сливница. Караше го колежка аз махнах и момчето до нея ме видя и сигурно се зачуди що му махам Беше с малкия стикер долу вляво на задния прозорец :DNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар