Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам Слатина или Гео Милев се води, но видях сива брава СА1250. Беше паркирана пред блок 51 мисля, че беше, отдолу в самият блок има железария почти по цялата му дължина и още разни други магазинчета има в блока.

Коментар

chaveto написа:
      Не знам Слатина или Гео Милев се води, но видях сива брава СА1250. Беше паркирана пред блок 51 мисля, че беше, отдолу в самият блок има железария почти по цялата му дължина и още разни други магазинчета има в блока.

Коментар

Бургаспреди час около новата поща - бяло браво с големия стикер, беше с LCD екран вътре
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Tempras написа:
            Това съм аз. Видях днес как детето ме снима :D
            FIAT Nuova Punto 1.2 8V
            FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
            ...and justice for all

Коментар

Днеска следобяд засякох тъмно Браво СА 6440 на бул.Сливница. Караше го колежка аз махнах и момчето до нея ме видя и сигурно се зачуди що му махам Беше с малкия стикер долу вляво на задния прозорец :D
              Brava 103HP
              ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Браво Р2162.... вчера следобед паркирано на Борисова посока центъра???? :D :D :D

Коментар

Re: СТИЛО

ekna написа:
                  Вчера към 16.30 от Подуяне посока Сточна настигнах едно Стило СА 6646...карах точно зад него.На Сточна се изнесе към Орландовци.Кой беше колегата?
                  Аз ще да съм бил, пуснах едно ЛС.
                  '08 Alfa Romeo 147 Q2
                  ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

На пътя Плевн-София преди луковит тъмна Мареа с ксенони и Софийска регистрация. След като ни изпревари и светнахме, обае караше приятелката ми, а аз се возех :D
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

на 31 и 1 в Копривщица бургаска Мареа с големия стикерномера май беше 1168 или нещо подобно
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега Преди малко в Надежда 4 - колегата liverpool235 ми беше оставил много сладка бележка под чистачката - поздрави, колега, и другия път дано се засечем

Коментар

maiska написа:
                          На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега
                          на 31. бях аз на ОМВ-то. приятно ми беше да се запознаемпоздрави
                          Alfa 147 JTD 115 hp
                          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Синьо бургаско Пунто А 4894 мина покрай мен в 14:45 със специфичен пърпорещ звук Дали това не беше Синята птица?!?!?!
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

maiska написа:
                              На 31-ви преди обяд - колега с великотърновско Пунто - засякохме се на ОМВ преди излизане от София към магистрала Тракия - запознахме се, но не му запомних ника, сори за което Още веднъж - поздрави, колега Преди малко в Надежда 4 - колегата liverpool235 ми беше оставил много сладка бележка под чистачката - поздрави, колега, и другия път дано се засечем
                              Аз всеки път се оглеждам за Бравата и собственичката й,но наскоро не я бях виждал паркирана до блока и вечерта спирам си аз и като я видях,грабнах едно листче и химикалка ,и се запътих към Бравата,при което приятелите ми онемя,какво ме е прихванало..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

miro2177 написа:
                                Днеска следобяд засякох тъмно Браво СА 6440 на бул.Сливница. Караше го колежка аз махнах и момчето до нея ме видя и сигурно се зачуди що му махам Беше с малкия стикер долу вляво на задния прозорец :D
                                Бившото ми Браво. Мен толкова пъти не бяха ме видели, докато беше колата моя. Сега през два поста.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X