аз постоянно засичам различни хора от форума, но ме е срам да свиркам, защото сега карам "сутиена" на майка ми и някой може да ме помисли за луда. Мойта любов съм я зазимила от около месец.иначе почти всеки ден ми се набива на очи едно черно браво паркирано до "Нептун", засичах на 2 пъти един колега с такси - Мареа май, с големия стикер като моя, но докато реагирам и вече съм забравила да погледна модела...Не крайте френски коли никога!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
B1333KK написа:аз постоянно засичам различни хора от форума, но ме е срам да свиркам, защото сега карам "сутиена" на майка ми и някой може да ме помисли за луда. Мойта любов съм я зазимила от около месец.иначе почти всеки ден ми се набива на очи едно черно браво паркирано до "Нептун", засичах на 2 пъти един колега с такси - Мареа май, с големия стикер като моя, но докато реагирам и вече съм забравила да погледна модела...Не крайте френски коли никога!!!
Коментар
-
И аз окрасих мойта с гирлянд и играчки :D :D :D Преди малко черно браво в люлин карах известно време зад него след което колегата ми мигна с аварийни преди да завие. Огледа го за стикери но беше тъмно и не видях но пък бравото беше добро. Та ако е колега от форума да чукне един пост!Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
-------------------------------------
1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!
Коментар
-
В четвъртък към 18.30 пред, след, около Красна поляна, бе засечен Ключаря. Колата пълна с народ, на предната седалка някакъв младеж много ентусиазирано махаше, заприлича ми на Марто Модев. Той ли беше?А, и забравих да попитам - защо толкова ти се потят стъклата, бе човек?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Harzulov написа:blagun написа:Вчера на Билла в Сухата река задминах форумско браво с номер СА 3279МН ???BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар