Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз постоянно засичам различни хора от форума, но ме е срам да свиркам, защото сега карам "сутиена" на майка ми и някой може да ме помисли за луда. Мойта любов съм я зазимила от около месец.иначе почти всеки ден ми се набива на очи едно черно браво паркирано до "Нептун", засичах на 2 пъти един колега с такси - Мареа май, с големия стикер като моя, но докато реагирам и вече съм забравила да погледна модела...Не крайте френски коли никога!!!
    Fiat Punto S 1.1
    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

B1333KK написа:
      аз постоянно засичам различни хора от форума, но ме е срам да свиркам, защото сега карам "сутиена" на майка ми и някой може да ме помисли за луда. Мойта любов съм я зазимила от около месец.иначе почти всеки ден ми се набива на очи едно черно браво паркирано до "Нептун", засичах на 2 пъти един колега с такси - Мареа май, с големия стикер като моя, но докато реагирам и вече съм забравила да погледна модела...Не крайте френски коли никога!!!
      Аз съм с черното Браво на нептун колежке . То също е зазимено въпреки че съм му сложил зимните джанти и гуми . Всъщност не го карам защото съм го пуснал за продажба и не искам някой кретен да го изтряска преди да съм го дал .
      http://vbox7.com/play:1631a342
      http://www.vbox7.com/play:316f1b62
      http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
      http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Преди малко на светофара на гара Подуяне колежка със светло сиво/синъо Браво, номер 7958 - големия стикер. Поздравихме се и всеки по пътя Да си признае
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Аз, аз Най-после и мен някой да види, йейййййй )))))))))
          RIP Притежателка на горда Panda RIP
          Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
            Аз, аз Най-после и мен някой да види, йейййййй )))))))))
            Рядко минавам от там Направо си е съвпадение Така ли ми се стори или имаше плюшени играчки на задната кора
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Има, има Трябва да съм в тон с коледното настроение
              RIP Притежателка на горда Panda RIP
              Bravo 1.2 16V

Коментар

И аз окрасих мойта с гирлянд и играчки :D :D :D Преди малко черно браво в люлин карах известно време зад него след което колегата ми мигна с аварийни преди да завие. Огледа го за стикери но беше тъмно и не видях но пък бравото беше добро. Та ако е колега от форума да чукне един пост!
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                -------------------------------------
                1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

В четвъртък към 18.30 пред, след, около Красна поляна, бе засечен Ключаря. Колата пълна с народ, на предната седалка някакъв младеж много ентусиазирано махаше, заприлича ми на Марто Модев. Той ли беше?А, и забравих да попитам - защо толкова ти се потят стъклата, бе човек?
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Harzulov написа:
                    blagun написа:
                    Вчера на Билла в Сухата река задминах форумско браво с номер СА 3279МН ???
                    Здравей, колега това съм бил аз, но за съжаление не съм те видял . Иначе аз често минавам този път защото живея в Левски Г, а приятелката ми е в подуене такаче следващият път ме освиркай повече та да се осъзная :D
                    Ето и доказателството! Следващият път ще бъдеш отсвирен....
                    Прикачени файлове
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Днес, около 15.00 ч. на автомагистрала "Тракия", синьо Пунто РА 0726 .. Да не се чуди вече колегата що му бибкаше сивата Алфа
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Вчера и аз мярнах една форумска брава с двата стикера,спяща кротко на "Ивайло"
                        Прикачени файлове
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Туй ша да е Interceptor-a Ама що ли е махнал лентите...
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Здравейте колеги, я сега да видиме кой ще се познае :D. Става въпрос на коледа около 15.00ч. на пазарчето на красно село кротко си спеше това зверче
                            Прикачени файлове
                            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Преди малко (около 14ч) на светофара на МакДрайв синя Крома В 1788 К* :D Не свиркам, защото още съм инкогнито с колата на мама ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
                              Fiat Punto S 1.1
                              Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Днес на светофара на моста "Чавдар" посока "Черковна" бе засечен колега с Ланчия Дедра с форумския стикер на багажника и стикер на Ланча Клуба на задното стъкло с рег. номер С 0091 (повече не помня). Да си признава веднага кои е .
                                Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Working...
                                X