Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега с Браво РР6134 в кв. Левски ?Видях и една бяла Мареа на Баумакс, ама не запомних номера.
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес към 4 и малко на бул. Тодор Александров, след тунела на Люлин едно сиво Браво 1.6 16в, мъж и жена, жената нещо извади фотоапарат и се изнессох бързо да не преча на снимката :Д
      Impossible is nothing !

Коментар

undermind написа:
        Днес към 4 и малко на бул. Тодор Александров, след тунела на Люлин едно сиво Браво 1.6 16в, мъж и жена, жената нещо извади фотоапарат и се изнессох бързо да не преча на снимката :Д
        Аз бях колега.Само че бравото е лилаво.Иначе видях, че намали като ме разминаваше и точно тогава гаджето извади фотоапарата, видяла някаква табелка с интересен надпис и решила да я снима
        Ползвайте мигачи!
        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Sev написа:
          днес сутринта сребристо Пунто, в локалното на околовръстното (Драгалевци) до Дианаголям и малък стикер
          За него говорех и аз, малко по-горе...пак го виждах тези дни...
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

SokOtPraskova написа:
            Преди малко към 9:00ч. засякох четириврато сиво Пунто 2, спряло в локалното на Околовръстен път до гуми център "Диана", беше с големия стикер ниско долу на задното стъкло Та кой беше?
            Жената бачка там...
            silversony написа:
            Сутринта на кръстовището на бул. България и Ив. Ев. Гешов видях Мареа Уикенд с номер 6248 и голям стикер на задното стъкло да хвърчи нагоре към шел-а или кръстовището към красно село.. Аз бях на спирката на трамвая под прикритие (:
            Е те това бех аз.
            Irka_fihi написа:
            Днес в 9.45 бе засечен 1115 на ул."Г.С Раковски" до градинката на Кристал.Засякъл те е бат fihi, но е бил "дегизиран" с бебешка количка!
            Мале,добре че не забегвам по чуждо, че като гледам съм под постоянно наблюдение
            Sev написа:
            днес сутринта сребристо Пунто, в локалното на околовръстното (Драгалевци) до Дианаголям и малък стикер
            Айде пак жената.

Коментар

Днес към 9 без нещо светло син бравок с ксенон СА 6389 на Пейо Яворов посока кулата зави надясно посока студентски град .

Коментар

Днес към 8:40 се засякахме с колегата с таксито Мултипла, по-скоро той пръв ме засече Позадравихме се и продължихме. Ааа да това по Константин Величков преди Двореца на децата!
                FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.

Коментар

Кои беше колегата с червената Брава и рег. СА 1047, днес мисля че се засякохме на Черковна и се изгледахме .
                  Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

аз редовно засичам някой колега със светло синьо браво по маршрута сребърна- кулата, отзад има надпис dido tuning
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Старозагорско сиво Fiat Coupe със сенник на предния джам и надпис на сенника - Underground, на кръстовището след хотел "Тримонциум" посока новият надлез, мина на червено и набих спирачките и свирих! Мисля, че е форумско, да признава!
                      MB 280 S W108 67' - pickUp
                      MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                      ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                      Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                      office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
                        Старозагорско сиво Fiat Coupe със сенник на предния джам и надпис на сенника - Underground, на кръстовището след хотел "Тримонциум" посока новият надлез, мина на червено и набих спирачките и свирих! Мисля, че е форумско, да признава!
                        Не е форумско.И не му е за пръв път да минава на червено.Два пъти съм го виждал.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

fuoco написа:
                          В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
                          капака не ми е светлосин а тъмно си колега а калниците са ми сиви сиг за това така ти се е сторило от този форум съм просто си направих сам стикери
                          Прикачени файлове
                          fiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
                          alfa 145

Коментар

EasternAlien написа:
                            undermind написа:
                            Аз бях колега.Само че бравото е лилаво.Иначе видях, че намали като ме разминаваше и точно тогава гаджето извади фотоапарата, видяла някаква табелка с интересен надпис и решила да я снима
                            Съжалявам за грешката тогава
                            Impossible is nothing !

Коментар

светло синьо браво на паркинга до хотел кристал с големия стике Р2162

Коментар

Понеже не можах да го позная - кой беше колегата с браво (май бордо беше), който задминах и му свирнах (пред УНСС) преди малко?

Коментар

Working...
                                X