Колега с Браво РР6134 в кв. Левски ?Видях и една бяла Мареа на Баумакс, ама не запомних номера.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
undermind написа:Днес към 4 и малко на бул. Тодор Александров, след тунела на Люлин едно сиво Браво 1.6 16в, мъж и жена, жената нещо извади фотоапарат и се изнессох бързо да не преча на снимката :Д
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Преди малко към 9:00ч. засякох четириврато сиво Пунто 2, спряло в локалното на Околовръстен път до гуми център "Диана", беше с големия стикер ниско долу на задното стъкло Та кой беше?silversony написа:Сутринта на кръстовището на бул. България и Ив. Ев. Гешов видях Мареа Уикенд с номер 6248 и голям стикер на задното стъкло да хвърчи нагоре към шел-а или кръстовището към красно село.. Аз бях на спирката на трамвая под прикритие (:Irka_fihi написа:Днес в 9.45 бе засечен 1115 на ул."Г.С Раковски" до градинката на Кристал.Засякъл те е бат fihi, но е бил "дегизиран" с бебешка количка!Sev написа:днес сутринта сребристо Пунто, в локалното на околовръстното (Драгалевци) до Дианаголям и малък стикер
Коментар
-
Старозагорско сиво Fiat Coupe със сенник на предния джам и надпис на сенника - Underground, на кръстовището след хотел "Тримонциум" посока новият надлез, мина на червено и набих спирачките и свирих! Мисля, че е форумско, да признава!MB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Старозагорско сиво Fiat Coupe със сенник на предния джам и надпис на сенника - Underground, на кръстовището след хотел "Тримонциум" посока новият надлез, мина на червено и набих спирачките и свирих! Мисля, че е форумско, да признава!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-аfiat tipo 1.6mi 75k.c 1994
alfa 145
Коментар
-
EasternAlien написа:undermind написа:Днес към 4 и малко на бул. Тодор Александров, след тунела на Люлин едно сиво Браво 1.6 16в, мъж и жена, жената нещо извади фотоапарат и се изнессох бързо да не преча на снимката :ДImpossible is nothing !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар