iceflame написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пък видях един колега с тъмно синьо браво,много добре изглеждащо на Александър Жендов срещу външно министерство.Доста добре го видях,чак и го усетих лекичко ме подпря отзад ама наистина лекичко,даже не слезнах да погледна,защото беше ясно че няма нищо.Та,ако чете това нещо колегата му се извинявам,понеже му бях отдясно,а пък там се прави обратен на ляво и така гадно го засякох,не чак да ме блъсне де,ама както и да е,по колите няма и драскотина
Коментар
-
damianoff написа:http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SF/22.11.2009/DSCN4558.JPG.html ето това Браво с рег. номер СА5550 беше паркирано на тротоара днес близо до пл. Македония (трамвайните спирки)Стикер май не видях, но си спомням от снимките, че колата и собственикът и са били на някоя от срещите.
Коментар
-
Вчера вечерта в Пловдив на светофара на стадион Ботев - сиво купе с големи черно/сиви джанти.Направихме старт с него, като не стана ясно кой отпред, кой отзад.Да пише ако е от форума - да замерим пак<<KARKELANOV>>
Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Русе, на кръстовището на "Печатни платки", посока Чародейка - Дружба-3.Punto MK1, същия цвят на дрисък, като това на жена ми, с кристални стопове.Със стикер на задното стъкло, надписа.Колата е мъничка, ама и двамата вътре бяха катили, особено водача, стоеше като вълка от "Ну погоди" на волана.Номера е Р 5802 РВ.Свирнах му, реагира като нинджа и ми отговори за по-малко от секунда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Русе, на кръстовището на "Печатни платки", посока Чародейка - Дружба-3.Punto MK1, същия цвят на дрисък, като това на жена ми, с кристални стопове.Със стикер на задното стъкло, надписа.Колата е мъничка, ама и двамата вътре бяха катили, особено водача, стоеше като вълка от "Ну погоди" на волана.Номера е Р 5802 РВ.Свирнах му, реагира като нинджа и ми отговори за по-малко от секунда. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар