Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Три находки днес! :D :D Първо едно винено-червено Браво на паркинга на НСА откъм Ректората. Беше с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло - СА 6946 АК. За втори път го виждам това Браво, но не виждам собственика. И аз съм от НСА.След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам. И двата автомобила в Студентски град. А иначе сутринта към 8,20 колега от форума зареждаше на Метан странцията, който е в близост до Министерството на земеделието и храните. Пътят на 102 автобуса. Не знам какъв район се води там. Може би само Овча купел.
    NOW: ???
    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
      Три находки днес! :D :D Първо едно винено-червено Браво на паркинга на НСА откъм Ректората. Беше с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло - СА 6946 АК. За втори път го виждам това Браво, но не виждам собственика. И аз съм от НСА.След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам. И двата автомобила в Студентски град. А иначе сутринта към 8,20 колега от форума зареждаше на Метан странцията, който е в близост до Министерството на земеделието и храните. Пътят на 102 автобуса. Не знам какъв район се води там. Може би само Овча купел.
      Дамм бях в стола на НСА...Аз съм от ТУ,но установихме с едни приятели,че при вас е най-Убавия стол и сега там се подвизаваме ... И аз да се отчета- kiler_4o беше забелязън паркирал от едната страна на 2 блок в ТУ
      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Само в Пловдив не можем да се познаем ...
        FIAT, не е само въпрос на сметки - FIAT е убеждение, мания, магия, нещо трудно обяснимо което те завладява, грабва те и те пристрастява.... италианеца е вложил дух във всеки модел!

Коментар

liverpool235 написа:
          svetkos_ написа:
          Дамм бях в стола на НСА...Аз съм от ТУ,но установихме с едни приятели,че при вас е най-Убавия стол и сега там се подвизаваме ... И аз да се отчета- kiler_4o беше забелязън паркирал от едната страна на 2 блок в ТУ
          Питай! И ние си твърдим, че нашият стол е най-добрият. Ама хубавата храна свършва бързо.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Тази вечер (30,11) към 21 часа бяло Пунто МК2 с беше се подредило точно до моето на паркинга на ТЦ Форум Тракия ... изглеждаше ми познато но пропуснах да погледна за стикери
            Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

svetkos_ написа:
              След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам.
              ... а това съм аз... 2507 е номера. Тогава мисля, че бях в Мтел-а, ако си ме видял до него паркиран
              Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Zik написа:
                Само в Пловдив не можем да се познаем ...
                Защото караме маскирани
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Аз съм под прикритие Иначе ако ви битка някой със синя шкода фабия с бели фирмени стикери съм аз да не се чудите
                  MB 280 S W108 67' - pickUp
                  MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                  ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                  Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                  office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

reter-a на закусвалнята в комлука :P
                    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                      ооо грешка голега, през комлука не минавам
                      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                        spark написа:
                        Аз също не минавам през махалата Иначе reter май беше на първата спирка на Баничките в Меден Рудник преди 2-3 дена към 10 вечерта ?
                        Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                        Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                        Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

atom написа:
                          reter написа:
                          spark написа:
                          Аз също не минавам през махалата Иначе reter май беше на първата спирка на Баничките в Меден Рудник преди 2-3 дена към 10 вечерта ?
                          така е, аз бях

Коментар

Имаш двойник значи, с големия стикер и затъмнени джамове... кой ли е?
                            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Някой ме копира П.С. 3166 ми е номера

Коментар

http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SF/22.1...N4558.JPG.html ето това Браво с рег. номер СА5550 беше паркирано на тротоара днес близо до пл. Македония (трамвайните спирки)Стикер май не видях, но си спомням от снимките, че колата и собственикът и са били на някоя от срещите.
                                SKODA 105L '78
                                PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                                FIAT 126p '89
                                TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                                GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Working...
                                X