Три находки днес! :D :D Първо едно винено-червено Браво на паркинга на НСА откъм Ректората. Беше с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло - СА 6946 АК. За втори път го виждам това Браво, но не виждам собственика. И аз съм от НСА.След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам. И двата автомобила в Студентски град. А иначе сутринта към 8,20 колега от форума зареждаше на Метан странцията, който е в близост до Министерството на земеделието и храните. Пътят на 102 автобуса. Не знам какъв район се води там. Може би само Овча купел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
svetkos_ написа:Три находки днес! :D :D Първо едно винено-червено Браво на паркинга на НСА откъм Ректората. Беше с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло - СА 6946 АК. За втори път го виждам това Браво, но не виждам собственика. И аз съм от НСА.След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам. И двата автомобила в Студентски град. А иначе сутринта към 8,20 колега от форума зареждаше на Метан странцията, който е в близост до Министерството на земеделието и храните. Пътят на 102 автобуса. Не знам какъв район се води там. Може би само Овча купел.Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:svetkos_ написа:Три находки днес! :D :D Първо едно винено-червено Браво на паркинга на НСА откъм Ректората. Беше с малкия стикер в долния ляв ъгъл на задното стъкло - СА 6946 АК. За втори път го виждам това Браво, но не виждам собственика. И аз съм от НСА.След това към 12,40 до един строеж синя Брава с номер ВТ 2501 мисля беше. С големия стикер на задния джам. И двата автомобила в Студентски град. А иначе сутринта към 8,20 колега от форума зареждаше на Метан странцията, който е в близост до Министерството на земеделието и храните. Пътят на 102 автобуса. Не знам какъв район се води там. Може би само Овча купел.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Аз съм под прикритие Иначе ако ви битка някой със синя шкода фабия с бели фирмени стикери съм аз да не се чудитеMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
reter написа:spark написа:reter-a на закусвалнята в комлука :PАмерикански форум: питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.
Коментар
-
atom написа:reter написа:spark написа:reter-a на закусвалнята в комлука :PFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SF/22.1...N4558.JPG.html ето това Браво с рег. номер СА5550 беше паркирано на тротоара днес близо до пл. Македония (трамвайните спирки)Стикер май не видях, но си спомням от снимките, че колата и собственикът и са били на някоя от срещите.SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар