Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

svetkos_ написа:
    gamencerista написа:
    Колега с Браво с номер СА6440 спрял в една пряка на Козлодуй
    ХЕХЕ! С малкия стиктер, вероятно, в долния ляв ъгъл. Това е старото ми Браво. Кара го "кака" сега. Мисля, че последните две букви са МТ, ама съм забравил вече и не съм сигурен.
    Дам там беше стикерчето, ама не видях последните букви. Лаченко изглеждаше
    Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

bachev написа:
      Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
      Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният ден )) Ще ме извиниш, другия път свири докато не отлепя )
      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
        bachev написа:
        Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
        Аз съм бил колега, но бързах за работа, че закъснявах и бях съсредоточен в рекордите в разчистените пътища в неделният ден )) Ще ме извиниш, другия път свири докато не отлепя )
        Извинен си Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
        Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
        Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а

Коментар

bachev написа:
            Dandy написа:
            bachev написа:
            Извинен си Ти като си в Студентски, защо не идваш на срещите на форума там ?
            Ами в първия случай късно разбрах, в другите 2, за които знам бях на работа Така се случва като работиш и "почивните дни" понякога Надявам се следващият път да дойда
            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

fuoco написа:
              В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
              Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.

Коментар

За колегите от София да кажа - ако видите тъмносиньо шуменско (не пиво ) браво TD75 с големия стикер, това е моя колежка, казва се Анелия и аз съм й залепял стикера и регистрирал във форума. От Варна отиде при приятеля си там. Иначе е от Нови Пазар.

Коментар

ogi28b написа:
                  fuoco написа:
                  Същият Фиат Типо беше забелязан малко преди това да чака първа кола на свеетофара на цска-то, беше "набибиткан" мощно, после беше забелязан да се изнася по трамвайните релси в посока дружба. Интересно че стикерът на задното стъкло съдържаше надпис FIAT Forum Bulgaria, но не т.нар. "голям стикер", ами някакъв друг вид стикер. Пак беше голям де.
                  Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.

Коментар

Коментар

Аа, май наистина беше на другия форум стикера. Нещо такова беше, по-ръкописно изглеждаше от нашия стикер.

Коментар

Я да видим кои ще се разпознае!
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97
                        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

deadairplane написа:
                          fuoco написа:
                          Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
                          Ако стикера е като този можете да сте сигурни, че не чете във форума.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=556427#556427
                          Не ! Стикерът 100 % беше с надпис "FIAT Forum Bulgaria" , а не Клуб Фиат.ком! беше някак си на средата на стъклото, прав надпис, нямаше подчертаване.

Коментар

Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P

Коментар

ogi28b написа:
                              fuoco написа:
                              Това ми намирисва на колегата budget3d. Той си правеше стикерите сам и е от Дружба!
                              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Kuku написа:
                                Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :P
                                А така ... на 2 мин от нас си и не си ме видял ... пък и т’ва пунто ... защо аз не съм го видял ... Тука ми намирисва нещо ... има нещо гнило
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X