svetkos_ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
Dandy написа:bachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:Dandy написа:bachev написа:Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Коментар
-
ogi28b написа:fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:fuoco написа:Да, колегата явно е от форума, но едва ли ще види темата.Иначе редовно го засичам из Дружба 3-та част Стикерът май беше като моя - бял дълъг надпис на задното стъкло.
Коментар
-
ogi28b написа:fuoco написа:В Дружба 2 на средния светофар на Цв. Лазаров е забелязан фиат типо 5503 със светлосин преден капак и стикер на форума на задното стъкло да чака в посока към ДАП-а||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Kuku написа:Аз пък днес видях в бизнес център "Сердика" сребристо "Пунто" 8586 или нещо такова, оборудвано с всички видове стикери После пък колегата/колежката е видяла мен, ама си трае :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар