Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    topuzko написа:
    днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)
    500 със стикер?
    Не съм 100% сигурен, но така ми се видя, а и не се загледах много добре защото пазех да не се ударя. нали безопасността е на първо място
    Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
    Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

topuzko написа:
      coolboby написа:
      topuzko написа:
      днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)
      500 със стикер?
      Izvinqvam se parvo za latinicata, no pisha ot telefona(po precenka ako trqbva da se iztrie).Ne sam 100% siguren, no taka mi se vidq, a i ne se zagledah mnogo dobre zashtoto pazeh da ne se udarq. Nali sigurnostta e na parvo mqsto
      Почти съм сигурен, че си видял само 500. То на всяко, което аз съм виждал, има стикер отзад, подобен на малкия на форума. Но е някакъв заводски.
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
        topuzko написа:
        coolboby написа:
        topuzko написа:
        500 със стикер?
        Izvinqvam se parvo za latinicata, no pisha ot telefona(po precenka ako trqbva da se iztrie).Ne sam 100% siguren, no taka mi se vidq, a i ne se zagledah mnogo dobre zashtoto pazeh da ne se udarq. Nali sigurnostta e na parvo mqsto
        Почти съм сигурен, че си видял само 500. То на всяко, което аз съм виждал, има стикер отзад, подобен на малкия на форума. Но е някакъв заводски.
        На мен точно на малкия ми заприлича, но беше малко по-голям
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

преди около час на доростол малко без да искам по посрях по бързочко да се паркирам пред колегата с мареата (такси) с големия стикер освирка ме ама си имаше повод даже 2 :D извинявай колега

Коментар

Вчера в ТУ пред ректората kiler_4o :D
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Червено браво TD100 СА4746 в 11:00 пред супер маркет Фантазия в Нови Искър. Аз бях със сивата либра.

Коментар

svetkos_ написа:
                topuzko написа:
                coolboby написа:
                topuzko написа:
                500 със стикер?
                Отзад стикера е за 5 звезди за сигурност

Коментар

la squadra azzurra днес по обяд на прелеза до стадион Нефтохимик с алфа-та.п.п. изопщо не мъ отрази
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

chaveto написа:
                    Червено браво TD100 СА4746 в 11:00 пред супер маркет Фантазия в Нови Искър. Аз бях със сивата либра.
                    колега мернах те в огледалото преди да тръгна, но незнаех че си от форума.
                    Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                    VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                    VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

fuoco написа:
                      Преди 2 минути видях доста запазен фиат браво EН 8837 XX в Лозенец, спрян на улица Бисер, със стикер на задното стъкло. Браво на собственика за хубавата кола!
                      Оп. Аз съм колега. Мерси за похвалата и поздрави :D
                      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
                        fuoco написа:
                        Преди 2 минути видях доста запазен фиат браво EН 8837 XX в Лозенец, спрян на улица Бисер, със стикер на задното стъкло. Браво на собственика за хубавата кола!
                        Оп. Аз съм колега. Мерси за похвалата и поздрави :D
                        Ха, подозирах, че си ти

Коментар

Преди малко Великотърновска Брава ВТ 2527 (или2507) или нещо подобно ме размина на спирката на 94 до 30-ти блок (парка на ТУ). Бях спрял на аварийки и въобще не ме отрази. Мина и замина . С големия стикер беше ???
                          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Колега с Браво с номер СА6440 спрял в една пряка на Козлодуй
                            Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

Днес към 16:25 на магистрала "Хемус", след последният тунел в посока София, настигнах и свирнах на тъмно Браво с малък стикер. Не видях номера, само че започва с СА..... Кой ли е, не знам?
                              FIAT Marea ex
                              FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

gamencerista написа:
                                Колега с Браво с номер СА6440 спрял в една пряка на Козлодуй
                                ХЕХЕ! С малкия стиктер, вероятно, в долния ляв ъгъл. Това е старото ми Браво. Кара го "кака" сега. Мисля, че последните две букви са МТ, ама съм забравил вече и не съм сигурен.
                                NOW: ???
                                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
                                X