///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
silversony написа:chaveto написа:колеги къде мога да видя как изглеждат тези стикери, всеки ден се взирам във всеки фиат който видя, но не мога да забележа нещо като стикер.
Коментар
-
Днес между 12:00 и 13:00 на околовръстния път и симеоновско шосе, останах много приатно изненадан от веселия поздрав от сива Брава ЕВ 0112.. ще ме извините, че първоначално малко прохвърчах и не обърнах внимание.Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.
Коментар
-
днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
topuzko написа:днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар