Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    gipsa написа:
    кам 11 и 20 на крастовището на балгария и гешев тамно типо с големия стикер . зави по балгария посока НДК.не можах да поздражя мн барзо изчезна
    Това трябва да е Коста! В неговия стил!
    аз съм виновен!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

За пореден път се убеждавам, че нещо не ми се отдава търсенето във форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар

Днес отново колегата Junkey мина покрай мен към 9ч на гадната здръстена Черковна, но не ме видя защото бях ингогнито на спирката на 120

Коментар

chaveto написа:
          колеги къде мога да видя как изглеждат тези стикери, всеки ден се взирам във всеки фиат който видя, но не мога да забележа нещо като стикер.
          на предните страници има снимки на коли от форума (: даже мисля че и в профила ми има 1 която е със стикер

Коментар

silversony написа:
            chaveto написа:
            колеги къде мога да видя как изглеждат тези стикери, всеки ден се взирам във всеки фиат който видя, но не мога да забележа нещо като стикер.
            на предните страници има снимки на коли от форума (: даже мисля че и в профила ми има 1 която е със стикер
            И така също :
            Прикачени файлове

Коментар

Inessita написа:
              Днес отново колегата Junkey мина покрай мен към 9ч на гадната здръстена Черковна, но не ме видя защото бях ингогнито на спирката на 120
              Защо следващият път не ми тропнеш на стъклото . Мога да те закарам до някъде .
              Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Тази сутрин към 8.30 в една от преките при ВМА видях тази кола.. Като се връщах към 9 вече я нямаше колата (: кой беше
                Прикачени файлове

Коментар

Преди 2 минути видях доста запазен фиат браво EН 8837 XX в Лозенец, спрян на улица Бисер, със стикер на задното стъкло. Браво на собственика за хубавата кола!

Коментар

В четвъртък вечер видях колегата БолгАрян - 8881 мисля, че беше неговият номер. Търкаляше бравока в едно задръстване на светофара преди Семинарията. Изпреварих го със 102 (рейса). :D
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Днес между 12:00 и 13:00 на околовръстния път и симеоновско шосе, останах много приатно изненадан от веселия поздрав от сива Брава ЕВ 0112.. ще ме извините, че първоначално малко прохвърчах и не обърнах внимание.
                      Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
                      Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
                      VW Passat 1,9 TDI P.D. 2000г.
                      VW Caddy 1,6 BiFuel 2012г.

Коментар

днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)
                        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

днес около 15 и малко на сливница калега сьс сиво брао ТХ 6913 или нещо подобно с малкоия стикер ме засече без да се извини

Коментар

днес към 10 сутринта беше засечен колегата със Мултипла-та таксито на Тодор Александров

Коментар

FiFo написа:
                              Днес между 12:00 и 13:00 на околовръстния път и симеоновско шосе, останах много приатно изненадан от веселия поздрав от сива Брава ЕВ 0112.. ще ме извините, че първоначално малко прохвърчах и не обърнах внимание.
                              Бил е fihi вероятно

Коментар

topuzko написа:
                                днес сутринта около между 10:30 и 11:00 се разминахме е колега с бяло браво и големия стикер на прелеза при ВТУ в Слатина, а следобяд около 15:00 видях на Цар Борис на светофара за автогарата зеленикав Фиат 500(не съм много сигурен за цвета защото слънцето ми блестеше малко гадничко)
                                500 със стикер?

Коментар

Working...
                                X