Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

miro2177 написа:
    Колегата bachev беше засечен днес в 1:00 на светофара на УНСС. аз бях пеша на тротоара и тъкмо търгнах към теб и светофара те пусна
    Пак аз Що не ръкомахаш бе Миро Бех на фризъор от 12ч. и точно към 12:50ч - 13ч. минах надолу покрай Унсс за среща с колегата liverpol пред ректорана на ТУ
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Кой ли е колегата с Пунто мк1 С1910МХ. Малък стикер на задното стъкло. Паркира го до църквата "Св Димитър" пред бл.110
      FIAT Marea ex
      FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
      Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
        Кой ли е колегата с Пунто мк1 С1910МХ. Малък стикер на задното стъкло. Паркира го до църквата "Св Димитър" пред бл.110
        С едно зелено Пунто нали. Мисля, че магазинчето за цигари и алкохол е негово или поне работи там. От време на време се засичаме с него , но не му знам ника.
        Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Пунто 1чка с номер СА 2434 на паркинга на 59Г в Студентски Град с големият стикер. Даже сега спрях до него Кой идва да си види любовницата тука,а )
          Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Dandy написа:
            Пунто 1чка с номер СА 2434 на паркинга на 59Г в Студентски Град с големият стикер. Даже сега спрях до него Кой идва да си види любовницата тука,а )
            Това трябва да съм бил аз
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

днес около 10 и малко в банишора пред блок 39 черно браво с големия и малкия стикер , малко по касно кам 11 и 20 на крастовището на балгария и гешев тамно типо с големия стикер . зави по балгария посока НДК.не можах да поздражя мн барзо изчезна

Коментар

Колегата gamma се беше засилил днес пред х-л "Космос"
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Junkey написа:
                  wazmo написа:
                  С едно зелено Пунто нали. Мисля, че магазинчето за цигари и алкохол е негово или поне работи там. От време на време се засичаме с него , но не му знам ника.
                  Да зелено беше, там е през няколко дни.А днес в 18:00 на "Хр. Ботев" и " Стамболийски" видях бяло Браво СА3245НН с малкия стикер.
                  FIAT Marea ex
                  FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Всеки ден в Драгалевци към 8 и 20, 8 и 30 в посока Бояна засичам една черна Мареа Weekend с кценони, голям ктикер отзад, а мисля дори че е и с 2.0 20в двигател. Явно колегата пътува за работа от там използва обиколния маршрут вместо драгалевския светофар като мен, защото всеки ден по едно и също време го засичам, а преди време тази кола ми правеше впечатление и на самото околовръстно :D

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Здравейте, днес около 17.00ч на излизане от складовете в илиенци до сфетофара на требич видях новото черно браво с малък стикер в долният ъгъл на задното стъкло.Познава ли се някой колега?
                      Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Коментар

gipsa написа:
                          кам 11 и 20 на крастовището на балгария и гешев тамно типо с големия стикер . зави по балгария посока НДК.не можах да поздражя мн барзо изчезна
                          Това трябва да е Коста! В неговия стил!

Коментар

колеги къде мога да видя как изглеждат тези стикери, всеки ден се взирам във всеки фиат който видя, но не мога да забележа нещо като стикер.

Коментар

chaveto написа:
                              колеги къде мога да видя как изглеждат тези стикери, всеки ден се взирам във всеки фиат който видя, но не мога да забележа нещо като стикер.
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Днес в 08.45/ч. пред БСФС и зави на дясно по ул. Гурко червено Браво с малкия стикер в средата на стъклото с номер ..4647.. да си казва кой е ?
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X