Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тази сутрин около 7ч. на изхода от Пловдив, посока колелото на 9-тия километър, колежка с пазарджишко Пунто МК1, с големият стикер на задното стъкло, на която дадох предимството, което и се полагаше и ме изгледа доста нервно, и лошо.п.п. Съжелявам за лошото качество на снимките.
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Днес сутринта около 8:30 бе забелязан колегата sonicempire на прелеза на Божурище

Коментар

Днес към 17.40/ч. идващ от Паметника Левски и наредил се на светофара за наляво посока бул. Дондуков сиво Браво с черни брони и с номер ..2696.. с малкия стикер (или поне само него видях) свирнах като минавах покрай него, но незнам дали колегата разбра !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Около 22:20 бяло Софийско Пунто 4826 в Дружба2 из уличките,не видях за стикери ама ми стана интересно за пилота вътре .Ако се подзовава тук да драсне .

Коментар

Благодаря на mitenceto89 за оставения на чистачката ми поздрав!

Коментар

Повече от половин час те бях запушил,но чак накрая забелязах стикерите

Fiat Brava SX 1.4 12V 1997

Коментар

Suppish написа:
                Тази сутрин около 7ч. на изхода от Пловдив, посока колелото на 9-тия километър, колежка с пазарджишко Пунто МК1, с големият стикер на задното стъкло, на която дадох предимството, което и се полагаше и ме изгледа доста нервно, и лошо.п.п. Съжелявам за лошото качество на снимките.
                Колега това е жена ми на път за работа! Съжалявам за ,лошия поглед сигурно е бързала за работа,защото е закъснявала! :D Довечера ще и наложа глоба!
                Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Ние в Пещера така си гледаме.
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Ние в Пещера така си гледаме.
                    Така е!
                    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                    Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

днес около 16:30 в центъра на Перник се разминах с едно черно Stilo, но не успях да видя добре беше малкия стикер на форума в горен ляв ъгъл на задния прозорец или е бил някакъв друг стикер
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Вчера сутринта, светло зелена брава с големия стикер и едно Българско знаменце под него, СА18....Под надлеза Надежда, посока гара Север.Свирнах, не знам дали колегата разбра защо
                        Ползвайте мигачи!
                        Sometimes I feel like screaming

Коментар

Тази сутрин се движих по бул. "Черни Връх" после по "Наум" и видях колега с бяло браво със малкото стикерче зад мен, свирнах мигнах ама реакцията беше поразителна. Може би не ме отрази понеже още си нямам отличителните знаци ))))
                          Skoda AMfabia 1.2 12v
                          exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

bambi написа:
                            Днес Браво с ВТ61...... нещо си, малско преди Севлиево, посока София, с големия стикер... Кой ли е?
                            Пътувахме със жена ми към София.
                            Bravo 1.6 / 16

Коментар

Днес около 13:00 докато чаках да отворят фирменият сервиз на Дипломат на бул. Гоце Делчев ( да им оставя една печка ),мина едно зелено Пунто ( май беше ) със малкият стикер и номер С 1911.
                              Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Reter-а вчера на колелото на "Мираж", към 18.00! Свиркам аз, свиркам, ама кой да погледне вляво
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                                Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                                Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Working...
                                X