Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сашо (B1keP_B0y) с Рендето преди малко на бул. Сливница. Излизаше от Еко-то
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Днес сутринта, бул. Цветан Лазаров, посока от Слатина към Дружба 2, сива Мареа Уикенд, с голям стикер на задното стъкло. Карах зад колегата, като исках да се видим на сфетофара на кръстовището с бул Христофор Колумб, ама той даде газ, хвана зеленото и продължи направо към Дружба 2. Да внимава, че напоследък има полиция с радар, точно пред шоурума на някаква неизвестна китайска марка коли, на двеста метра преди кръстовището. То аз и затова не му показах, колко върви Браво иноишес двигател :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Снощи "Coupe"-то на "Zing", беше паркирано в близост до 4-ката в Ст.Град...
        Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
        Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
        Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
        Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

dikanio написа:
          Днес сутринта, бул. Цветан Лазаров, посока от Слатина към Дружба 2, сива Мареа Уикенд, с голям стикер на задното стъкло. Карах зад колегата, като исках да се видим на сфетофара на кръстовището с бул Христофор Колумб, ама той даде газ, хвана зеленото и продължи направо към Дружба 2. Да внимава, че напоследък има полиция с радар, точно пред шоурума на някаква неизвестна китайска марка коли, на двеста метра преди кръстовището. То аз и затова не му показах, колко върви Браво иноишес двигател :D
          Трябва да съм бил аз, а относно катаджиите , забелязах че ги няма, затова настъпих. Между другото Мареята е дизел.
          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

вчера към 16:30 вишнево Браво на пазара Красна Поляна...престрои се неправилно в посока Вардар
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
              вчера към 16:30 вишнево Браво на пазара Красна Поляна...престрои се неправилно в посока Вардар
              Опа,аз бях извършителя на нарушението..Е не ми издаржаха нервите,в това задръстване толкова пъти се насмитаха пред мене,незнаят въобще на къде са тръгнали .. Днес към 1:45 след тунела на люлин ,в ОМВ-то Зелено Браво с големия стикер на задното стъкло СА 1356 ..
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес по обяд минах да видя една приятелка от квартала и се натъкнах на спряло зелено Пунто на колега с регистрационен номер РК0041AН, тва късния следобед в Борово. Щракнах и една снимка в движение, да си казва съседи ли сме или е случайно на гости ?
                Прикачени файлове
                '08 Alfa Romeo 147 Q2
                ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V

Коментар

Днес Браво с ВТ61...... нещо си, малско преди Севлиево, посока София, с големия стикер... Кой ли е?

Коментар

liverpool235 написа:
                    Sev написа:
                    Опа,аз бях извършителя на нарушението..Е не ми издаржаха нервите,в това задръстване толкова пъти се насмитаха пред мене,незнаят въобще на къде са тръгнали ..
                    голяма шумотевица беше и не чух дали успях да ти свирнаама и да съм, не е за престрояването а за това че беше със стикер :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
                      liverpool235 написа:
                      Sev написа:
                      Опа,аз бях извършителя на нарушението..Е не ми издаржаха нервите,в това задръстване толкова пъти се насмитаха пред мене,незнаят въобще на къде са тръгнали ..
                      голяма шумотевица беше и не чух дали успях да ти свирнаама и да съм, не е за престрояването а за това че беше със стикер :D
                      Чух свиркането ,но си помислих че съм препречил пътя на някои и не се загледах от къде дойде ..
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Днес се засякох с колега след надлез Надежда посока надежда с черно браво ни му помня номера ни нищо ама си бибитнахме беше с някаква мадама а аз отивах на фризьор имаше голямУ лепенкУ на заднутУ джамУ а точно до фризьоркутУ онзи ден мернах едно ПунтЬу с номер С573.... или нещо такова....
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

liverpool235 написа:
                          Днес към 1:45 след тунела на люлин ,в ОМВ-то Зелено Браво с големия стикер на задното стъкло СА 1356 ..
                          Аз бях, заредих и айде към мебелните магазини..
                          FIAT Bravo 1,9 JTD GT

Коментар

В събота, около 13.00 часа, в РУСЕ, на стадиона на ФК Динав Браво с големия стикер отзад и отстрани на левия джам - беше паркитало пред хотела (или там някакъв вход).
                            NOW: ???
                            Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                            Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

dobrotic написа:
                              liverpool235 написа:
                              Днес към 1:45 след тунела на люлин ,в ОМВ-то Зелено Браво с големия стикер на задното стъкло СА 1356 ..
                              Аз бях, заредих и айде към мебелните магазини..
                              какво си си купувал ела при нас ще ти дадем нещо йофтино и убафко
                              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

radoslavp написа:
                                Днес по обяд минах да видя една приятелка от квартала и се натъкнах на спряло зелено Пунто на колега с регистрационен номер РК0041AН, тва късния следобед в Борово. Щракнах и една снимка в движение, да си казва съседи ли сме или е случайно на гости ?
                                Тук може и да не ти отговори, стикера е на "другия" форум.

Коментар

Working...
                                X