Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сигурно reter по пътя покрай 1000 Бани към 8.30, но аз бях с едно пИжо
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
      Сигурно reter по пътя покрай 1000 Бани към 8.30, но аз бях с едно пИжо
      гледам, че последно ти си писал в темата и си викам "сигорно пак мене е видял" отварям и се уверявам.
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Днес сутринта видях kosta по Сливница, беше бая пред мен, заподозрях го, но сега сверих номера!!!Типото има уникална стойка, много ме израдва Поздрави!!! :D
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Ewing написа:
          Днес на завоя от "Черни връх" за "Димо Хаджикоцев" ме подмина черно браво ЕН 9984 .. с големия стикер, така беше лъсната колата, че едвам различих стикера от отражението в стъклото после го видях паркирано на полщада "Хелзинки"...аз бях пеша
          Мерси за комплимента колега, офиса ми се намира точно на пл. Хелзинки и колата може почти всеки ден да се види паркирана в района.
          Bravo TD100

Коментар

BEX---GT написа:
            Днес сутринта видях kosta по Сливница, беше бая пред мен, заподозрях го, но сега сверих номера!!!Типото има уникална стойка, много ме израдва Поздрави!!! :D
            така е хвана ме! Благодаря за комплиментите за колицата и аз много си я харесвам, но от 3 часа вече е с зимни гуми (14" с железни джанти) и загуби малко от стойката си, но сигурноста ми е по-важна !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Днес към 9:30 пред 10 блок на ТУ колегата iceflame: и към 10:40 пред 3 блок пак в ТУ още един колега :
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Колегата Junkey днес сутринта беше видян малко след моста на Черковна

Коментар

Inessita написа:
                  Колегата Junkey днес сутринта беше видян малко след моста на Черковна
                  а кой е с светло синьото браво с голям стикер на задното стъкло ?

Коментар

тази вечер в Х.Димитър освирках яко една либра 2.4 ЖТД и после малко нагло го изпреварих за да ме види и той да си признае кой е освен него наскоро фиксирах едно варненско купе с готини джантета даже и го снимах беше близо до балкан стар
                    Прикачени файлове
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Huku написа:
                      Днес претърпях леко ПТП.. една мацка ме удари отзадИ докато чакахме за протоколи покрай нас мина Фиат Браво с номер СА6389 с големият стикер на задния прозорецКъм 16:30 след светофара на УНСС посока НСА
                      Опаа,видях,че има фиат там даже се загледах за стикер(да спрам да помагам нещо),ама не видях и не спрях.Извиявай!Пък как си ме видял в тоя ммент.Евала ти май си първия дето ме вижда.Искрено ти пожелавам да ти изплатят ПОНЕ целия ремонт.

Коментар

uBoy написа:
                        във Велико Търново до пожарната засечено светло синьо браво с номер започващ със СА****** с голям стикер отзаде
                        Моето е светло сиво ама и аз бях там тогава.Ако е имало вътре страшна мацка,аз съм бил

Коментар

Днес на околовръстното Браво с рег. номер СА 1359 ВР, с големия стикер на задния прозорец - да си признава кой беше...
                          Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

колеги сив металик брава в карлово или сопот има ли. днес кара зад мен и ми присветна като подминахме патрул на кат точно на поделението в карлово. не видях после къде сви.
                            FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Бяла мареа в троян днес към 16:00-30 .Единственото което забелязах е че е с ксенон ! Голям Стикер!
                              Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

Колегата със сивото Пунто МК2 с лепенка на скоприона А8455.. днес към 14:30 на Практикер, тъкмо тръгваше. Не му знам ника обаче.
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X