Сутринта към 8:15, на сфетофара на ул"Черковна" и бул."Мадрид", до мен беше спряла тъмно синя Мареа СА 05.... комби. Коато тръгна колоната видях,че е с големия стикер, но беше късно да свирна. Кой ли беше
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitenceto89 написа:Днес около 13ч. видях колегата kiler_4o до "1321" (той по принцип там си паркира де)Но този път беше в колата и тъкмо потеляше на някъде.Махнах му няколко пъти, но не ме отрази,може би понеже бях паркирал вече и бях пеша.Поздрави колега
Коментар
-
Двама колеги засега успях да изловя:- зад 2-ри блок тъмно синя Брава с рег. номер ВТ 2507 ВА с големия стикер на задното стъкло (ех тия затъмнение джамове :D )- малко след светофара на УНСС посока зала Христо Ботев колегата miro2177 за пореден път :D П.С kiler_4o в кой блок си?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Днес на завоя от "Черни връх" за "Димо Хаджикоцев" ме подмина черно браво ЕН 9984 .. с големия стикер, така беше лъсната колата, че едвам различих стикера от отражението в стъклото после го видях паркирано на полщада "Хелзинки"...аз бях пешаФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Днеска около 12часа колега със светло бежава Мареа комби с големият стикер отзад, но не можах да видя номера, че ми беше много далече....На кръстивището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданово.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Днеска около 12часа колега със светло бежава Мареа комби с големият стикер отзад, но не можах да видя номера, че ми беше много далече....На кръстивището на бул. Шипченски проход и бул. Асен Йорданово.Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
iceflame написа:Двама колеги засега успях да изловя:- зад 2-ри блок тъмно синя Брава с рег. номер ВТ 2507 ВА с големия стикер на задното стъкло (ех тия затъмнение джамове :D )- малко след светофара на УНСС посока зала Христо Ботев колегата miro2177 за пореден път :D П.С kiler_4o в кой блок си?Fiat Brava 1.4 12V
Коментар
-
lubomm написа:Днес беше засечен колегата Дилянски във Варна район лятно тракия мисля е 7335 браво тъмно синьо и си ми бил комшия а сега разбрах на една улица се подвизаваме
Коментар
-
dilyanski1977 написа:lubomm написа:Днес беше засечен колегата Дилянски във Варна район лятно тракия мисля е 7335 браво тъмно синьо и си ми бил комшия а сега разбрах на една улица се подвизаваме
Коментар
-
lubomm написа:dilyanski1977 написа:lubomm написа:Днес беше засечен колегата Дилянски във Варна район лятно тракия мисля е 7335 браво тъмно синьо и си ми бил комшия а сега разбрах на една улица се подвизаваме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар