Явор с Капата по Пирин в посока Пикадили, някъде около 17:20. Доста време карах зад теб
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
На 13.10.2009 г (оня ден) двама колеги из ТУ. Първо сутринта черно Пунто спряно до 12-ти блок с номер СА 2434 АМ май, с големия стикер на задния прозорец.Малко по-късно вишнево Браво до 4-ти блок с малкия стикер на задното стъкло с номер СА 2446 МР, а и днес пак го видях :D Та кой са колегите?FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
deadairplane
-
Днес, около 16.30 часа, маркирах колегата kiselo на светофара на Красно село, посока Автогарата на Овча купел. Малей, много добре седи абартовата броня на Брава-та. Бях на спирката на 5-цата и затова не съм сигнализирал.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
wazmo написа:Днес към 19:15 червено Браво с малък стикер в Надежда 4 до 102 училище. Кой ли беше?svetkos_ написа:Иначе тази сутрин видях едно Браво пред 59 блок (мисля), откъм булеварда спряно, където минава 102 рейса. После около 13.30 мина покрай Галерията посока НСА/УНСС. В първия случай бях в рейса, във втория пък в кафето. Иначе с малък стикер, в долния ляв ъгъл.maiska написа:Този колега и аз го засякох преди 2-3 седмици, даже беше спрял с дупе към мойта задница (стикер към стикер) Като тръгвах с колата му оставих бележка под задната чистачка с адреса на форума и моя ник, 2 часа след това се върнах, колата беше обърната в обратната посока (демек - излизал е колегата), бележката я нямаше, обаче никаква реакция.... После не съм го засичал. Явно не влиза редовно тукФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Irka_fihi написа:Преди около 5мин. svetkos бе засечен в ОК. Остави булката пред тях и отпраши.Баце, оглеждай се и за детски колички в квартала, не само за фиати.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар