Първо със синьо Браво с номер СО 0094 (мисля) с голям стикер на задното съкло на кръстовището на Никола Вапцаров и улицата за техническия се засякохме към 15:30 мисля, след това към 18 и нещо на излизане от пресечката на дискотеките в Студентски ми свирна бяло Пунто СА, беше зад мен, но нямаше как да спра, че бързах. Та, кои са двамата колеги ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Тази сутрин към 9 сутринта на Александър Малинов в Младост до Макдоналдс засякох една колежка с червено Велико Търновско Пунто и малкия стикер на задното стъкло. Свирнах и да я поздравя, но тя май не разбра много за какво става въпрос. Посочих и стикера, но пак май нямаше много разбиране :D Ако съм подсвирквал на нечия жена, моля за извинение
Коментар
-
svetkos_ написа:Geraka написа:Вчера се засякохме с един колга на сфетовара на ОМВ, до Първа инвестиционна...Колегата беше с бордо браво, като моето и ми маха....номерът му беше PK9274.Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
Dandy написа:Първо със синьо Браво с номер СО 0094 (мисля) с голям стикер на задното съкло на кръстовището на Никола Вапцаров и улицата за техническия се засякохме към 15:30 мисля, след това към 18 и нещо на излизане от пресечката на дискотеките в Студентски ми свирна бяло Пунто СА, беше зад мен, но нямаше как да спра, че бързах. Та, кои са двамата колеги ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
fihi
За пореден път виждам една "синя птица"(надявам се колегата да не се обиди) да паркира тъмносива Брава с рег. СА 4273 ВА на паркинка на "Тотлебен" 34Ако някой си познае колата да сподели.
Коментар
-
BO написа:Колега с Брава, тъмно сива с големия стикер на задното стъкло, ТД100 номерът май е нещо ТХ ...... от скоро със счупена предна броня и изгоряла трета лампа от дясно на ляво на средния стоп да се познае, че се засичаме сигурно за 10-ти път вечеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Днес двама колеги - единия си беше спрял пунтото до мен на паркинга на техническия, а другия мина покрай мен с червено купе с отворен люк до McDonalds на Витошка (май там се падаше), бързо да си признават...едит: И веднъж да се кача на автобус в тая софия и ще видя и Stoyan Georgiev от алфистите с бургаската 159-ка да минава покрай автобуса... ние като се уговаряме да се видим не се виждаме толкова често :D
Коментар
-
kiler_4o написа:Днес двама колеги - единия си беше спрял пунтото до мен на паркинга на техническия, а другия мина покрай мен с червено купе с отворен люк до McDonalds на Витошка (май там се падаше), бързо да си признават...едит: И веднъж да се кача на автобус в тая софия и ще видя и Stoyan Georgiev от алфистите с бургаската 159-ка да минава покрай автобуса... ние като се уговаряме да се видим не се виждаме толкова често :DFiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
FaceLess написа:kiler_4o написа:Днес двама колеги - единия си беше спрял пунтото до мен на паркинга на техническия, а другия мина покрай мен с червено купе с отворен люк до McDonalds на Витошка (май там се падаше), бързо да си признават...едит: И веднъж да се кача на автобус в тая софия и ще видя и Stoyan Georgiev от алфистите с бургаската 159-ка да минава покрай автобуса... ние като се уговаряме да се видим не се виждаме толкова често :D
Коментар
-
ogi28b написа:На Pecho колата, ама старата - 9334 - Гео Милев, срещу РДВР. Една жена точно сличзаше от нея.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар