Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Първо със синьо Браво с номер СО 0094 (мисля) с голям стикер на задното съкло на кръстовището на Никола Вапцаров и улицата за техническия се засякохме към 15:30 мисля, след това към 18 и нещо на излизане от пресечката на дискотеките в Студентски ми свирна бяло Пунто СА, беше зад мен, но нямаше как да спра, че бързах. Та, кои са двамата колеги ?
    Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Тази сутрин към 9 сутринта на Александър Малинов в Младост до Макдоналдс засякох една колежка с червено Велико Търновско Пунто и малкия стикер на задното стъкло. Свирнах и да я поздравя, но тя май не разбра много за какво става въпрос. Посочих и стикера, но пак май нямаше много разбиране :D Ако съм подсвирквал на нечия жена, моля за извинение

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

svetkos_ написа:
        Geraka написа:
        Вчера се засякохме с един колга на сфетовара на ОМВ, до Първа инвестиционна...Колегата беше с бордо браво, като моето и ми маха....номерът му беше PK9274.
        Близо си до номера. Това е КОЛЕГАТА . Засичали сме се и ние на Околовръстното веднъж. Едва ли бъркам човека, който си видял.
        не се бъркате, аз съм. само има едно малко доуточнение. номета е РК 9275
        Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
        Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

днес към 18:30 в Люлин пред Силвър център-а сива Брава с рег: РВ 4217 ВН с голямия стикер на прозореца, колегата да си признае какви ги върши там

Коментар

Dandy написа:
            Първо със синьо Браво с номер СО 0094 (мисля) с голям стикер на задното съкло на кръстовището на Никола Вапцаров и улицата за техническия се засякохме към 15:30 мисля, след това към 18 и нещо на излизане от пресечката на дискотеките в Студентски ми свирна бяло Пунто СА, беше зад мен, но нямаше как да спра, че бързах. Та, кои са двамата колеги ?
            Как не те е срам ... да ти кажа ли къде отивах ... отивах на сбирка на форума на паркинга на комитите ... и си мислех, че и ти си тръгнал натам, но ... явно не Другия път, без право на обжалване - с нас на хорото
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

oblacheto написа:
              днес към 18:30 в Люлин пред Силвър център-а сива Брава с рег: РВ 4217 ВН с голямия стикер на прозореца, колегата да си признае какви ги върши там
              Там работя колега
              Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат

Коментар

За пореден път виждам една "синя птица"(надявам се колегата да не се обиди) да паркира тъмносива Брава с рег. СА 4273 ВА на паркинка на "Тотлебен" 34Ако някой си познае колата да сподели.

Коментар

BO написа:
                  Колега с Брава, тъмно сива с големия стикер на задното стъкло, ТД100 номерът май е нещо ТХ ...... от скоро със счупена предна броня и изгоряла трета лампа от дясно на ляво на средния стоп да се познае, че се засичаме сигурно за 10-ти път вече
                  аз съм ВО къде ме засичаш аз защо така не съм те видял!? а и бронята ми не е счупена...просто новата ми благодарение на "кадърни" майстори се боядисва вече втора седмица и си чакам...а съм без броня защото новата трябваше да стане за 2 дни и махнах старата...както и да е перипети...свирни другия път като ме мернеш да знам
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Днес двама колеги - единия си беше спрял пунтото до мен на паркинга на техническия, а другия мина покрай мен с червено купе с отворен люк до McDonalds на Витошка (май там се падаше), бързо да си признават...едит: И веднъж да се кача на автобус в тая софия и ще видя и Stoyan Georgiev от алфистите с бургаската 159-ка да минава покрай автобуса... ние като се уговаряме да се видим не се виждаме толкова често :D

Коментар

kiler_4o написа:
                      Днес двама колеги - единия си беше спрял пунтото до мен на паркинга на техническия, а другия мина покрай мен с червено купе с отворен люк до McDonalds на Витошка (май там се падаше), бързо да си признават...едит: И веднъж да се кача на автобус в тая софия и ще видя и Stoyan Georgiev от алфистите с бургаската 159-ка да минава покрай автобуса... ние като се уговаряме да се видим не се виждаме толкова често :D
                      Колегата с пунтото, днес специално се спря до теб защото вече, няколко пъти те засичам в университета, ама ме подминаваш като пътен знак.
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

FaceLess написа:
                        kiler_4o написа:
                        Колегата с пунтото, днес специално се спря до теб защото вече, няколко пъти те засичам в университета, ама ме подминаваш като пътен знак.
                        Aко си бил пеш - нормално, много слаб физиономист съм... но с колата бъди сигурен, че ще те позная... следващия път като ме видиш - свиркай

Коментар

На Pecho колата, ама старата - 9334 - Гео Милев, срещу РДВР. Една жена точно сличзаше от нея.

Коментар

ogi28b написа:
                            На Pecho колата, ама старата - 9334 - Гео Милев, срещу РДВР. Една жена точно сличзаше от нея.
                            виж първата страница от темата колата я кара жената на колегата fokke
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Абе, аз докато я карах, никой не ме виждаше! Сега като я кара жена, през ден я забелязвате! Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Имахме непринудена среща с Благун (ако не се лъжа) в Суха Река Докато разбера, че иска да ми каже, че моята е кола е била негова...
                                Браво 1.6 16v 1996
                                Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Working...
                                X