Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iceflame написа:
    Преди около 2 часа колега със светло синьо Браво с регистрация СА 3497 НС (последните цифри може да съм ги объркал) с големия стикер. Колегата правеше обратен завой, а аз се бях загледал право в него (с бяло горнище бях) като пълен идиот, ама ми хареса колицата....
    CA 3695 HC ? Моя номер лесно се помни понеже има 69 в средата
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Irka_fihi написа:
      TAIF написа:
      bachev написа:
      fokke написа:
      Това е жена ми ,засякьл си я с бившата кола на Pecho ...... По получената сводка не си махал само ти а и тя .....
      Не видях да маха, ама бая ми се посмяха Че аз бях доста настоятелен Ръкомахах свирех скачах Сигурно съм бил голяма гледка, ама това ми е първата жена която виждам в кола със стикер и бях много въодушевен
      Загубил си девствеността си - колеги някой да не се засеге ма така ми прозвуча
      Не бе,колега,това е първата жена,която вижда - демек Ева ,а смокиновия лист отпред, погрешно е взел за стикер!
      Шъ въ шляпам
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Преди 30ина минути в Студентски град паркирана вишневочервена Брава с големия стикер на задното стъкло с номер СА 1740 пред УНСС откъм 7мо РПУ на пътя Кой е това ?
        Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Преди малко първо един колега с рег. У **** ** черна Брава с малкия стикер в дясно на задния прозорец зави посока зала Христо Ботев. Малко след това и колега с черно Браво с рег. ЕН 99 84 ВВ с големия стикер и малък червен спрял на The House. Кои са колегите?П.П: Колега bachev може и ти да си бил, Бравото май е същото 1.8 16v ли пише отстрани? АААААААА забравил съм да пиша къде съм го видял- Фантастико Студентски град
          FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
          FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Преди около 2часа kiro_of_the_day зави покрай мен по стръмната уличка от Съда покрай паркинга. Даже май ме позна

Коментар

iceflame написа:
              Преди малко първо един колега с рег. У **** ** черна Брава с малкия стикер в дясно на задния прозорец зави посока зала Христо Ботев. Малко след това и колега с черно Браво с рег. ЕН 99 84 ВВ с големия стикер и малък червен спрял на The House. Кои са колегите?П.П: Колега bachev може и ти да си бил, Бравото май е същото 1.8 16v ли пише отстрани? АААААААА забравил съм да пиша къде съм го видял- Фантастико Студентски град
              100% АЗ
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

днес след обяд колегата spark в Технополис-а - явно избираше печка - видях го на излизане и се почудих дали е той. после видях колата отпред...п.п. аз търсех хладилник...
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Dandy написа:
                  BEX---GT написа:
                  ВТ-рновска тъмно синя Брава, с големия стикер на задното стъкло, днес около 12-13:00 на Сливница, до Кенар, ама бях с едно бяло Пежо и за това не му свирнах на колегата... Поздрави
                  Отговарям на описанието, но бях там към 15:20 може би, дето се мъчих да се престроя вдясно точно на кенара и не ме пускаха. И си мисля, че видях пежо. Да не е било комби ? А може и да не си видял мен де Иначе преди 15 минути със сиво браво с големия стикер на задния джам се засякохме на светофара на ОМВ в Студентски, той идваше от Младост, аз от Дървеница, но мина пред мен и не ме видя явно. Свирнах и светнах отзад.... Номера беше нещо от сорта на СА 2664.... Мисля
                  ти трябва да си бил (бъркам часа), защото остана на светофара, в кръстовището.. аз минах вляво от теб с едно бяло 206 - нормалното си, за това не свирнах
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

в четвъртък сутринта, вишнево Гранде Пунто пред сервиза на АутоИталиякараше го жена, но чак след като го остави забелязах че е със стикер
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

donnna написа:
                      днес след обяд колегата spark в Технополис-а - явно избираше печка - видях го на излизане и се почудих дали е той. после видях колата отпред...п.п. аз търсех хладилник...
                      Мда, най-накрая взехме една Gorenje от Зора комбинирана газ-ток, те цените навсякъде едни и същи до стотинка. А хладилник преди 2 години взехме Whirlpool, модела не го знам.. инокс с един голям син дисплей на вратата, към 1500лв ама си заслужава всеки лев.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега с Брава, тъмно сива с големия стикер на задното стъкло, ТД100 номерът май е нещо ТХ ...... от скоро със счупена предна броня и изгоряла трета лампа от дясно на ляво на средния стоп да се познае, че се засичаме сигурно за 10-ти път вече
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Dandy написа:
                          Преди 30ина минути в Студентски град паркирана вишневочервена Брава с големия стикер на задното стъкло с номер СА 1740 пред УНСС откъм 7мо РПУ на пътя Кой е това ?
                          Да да аз съм :D Колега ти каде скиташ в тия дъждове?? Аз от там до УНСС бях като мокро коте... с това паркиране около университета ще береме ядове тая година
                          Brava 103HP
                          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

miro2177 написа:
                            Dandy написа:
                            Да да аз съм :D Колега ти каде скиташ в тия дъждове?? Аз от там до УНСС бях като мокро коте... с това паркиране около университета ще береме ядове тая година
                            Аз бях ходил до Фантастико малко за кльопачка :D, та имах работа и до районното малко, ама ме върнаха и като минавах те видях Мен ми се струва, че и преди съм те засичал. Специално по цвета съдя де, защото не съм виждал друга Брава с такъв цвят из Студентски. А, ти колега, да не си луд в събота да ходиш на лекции/упражнения или каквото имате
                            Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Колегата RUNNER днеска сутринта около 8 на сфетофара преди моста в посока към Трапезица. Свирках- подсвирках ама не ме видя. Само жената, която се возеше на задната седалка ме гледаше май странно.
                              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Днеска сутринта към 9:45 беше засечено винено Браво СА 69.... на светофара пред УНСС. колегата имаше малкия стикер залепен долу вляво на задния прозорец. Аз се борех с един сандвич на отсрещния тротоар, но стикера го фокусирах от далече
                                Brava 103HP
                                ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Working...
                                X