Около 18ч. днес по бул. Ал. Малинов - Младост 1 А :Коя е Колежката да се идентифицира ... Свирнах няколко пъти и махнах ))Темата е разделена поради претрупване.Ето старата тема:!Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
fokke написа:Това е жена ми ,засякьл си я с бившата кола на Pecho ...... По получената сводка не си махал само ти а и тя .....Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
Lancia Lybra 1.8 131Hp
Коментар
-
bachev написа:fokke написа:Това е жена ми ,засякьл си я с бившата кола на Pecho ...... По получената сводка не си махал само ти а и тя .....FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Онзи ден "svetkos_" на Околовръстното към "Бъкстон" до OMV и миналата седмица "BEX_GT" до "Антракт"-а в "Ст. Град".Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org/
Коментар
-
Преди около 2 часа колега със светло синьо Браво с регистрация СА 3497 НС (последните цифри може да съм ги объркал) с големия стикер. Колегата правеше обратен завой, а аз се бях загледал право в него (с бяло горнище бях) като пълен идиот, ама ми хареса колицата....FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
ogi28b написа:Четв., 1 окт., около 15:00 часа. Мареа Уикенд , в София, преди кръстовището на Мадрид и Евлоги Георгиев, посока паметника Васил Левски, беше паркирана май, и тръгна. Като че ли сива на цвят с големия стикер. ДКН: 7241 или 7421. Подозирам колегата Даниел Спасов?Фиат Типо 1.4 2017г.
Коментар
-
Junkey написа:ogi28b написа:topuzko написа:pred VTU-to v Sofia. Ima li nqkoi da e student tam osvem men?Fiat Bravo SX 1.4 12V
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Коментар
-
TAIF написа:bachev написа:fokke написа:Това е жена ми ,засякьл си я с бившата кола на Pecho ...... По получената сводка не си махал само ти а и тя ....."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Даниел Спасов написа:ogi28b написа:Четв., 1 окт., около 15:00 часа. Мареа Уикенд , в София, преди кръстовището на Мадрид и Евлоги Георгиев, посока паметника Васил Левски, беше паркирана май, и тръгна. Като че ли сива на цвят с големия стикер. ДКН: 7241 или 7421. Подозирам колегата Даниел Спасов?
Коментар
-
FIRE 8V написа:Онзи ден "svetkos_" на Околовръстното към "Бъкстон" до OMV и миналата седмица "BEX_GT" до "Антракт"-а в "Ст. Град".NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
ВТ-рновска тъмно синя Брава, с големия стикер на задното стъкло, днес около 12-13:00 на Сливница, до Кенар, ама бях с едно бяло Пежо и за това не му свирнах на колегата... Поздрави Вчера, една брава, зелена СО - имаше две двойки в номера, може спокойно да си избърше г-за с книжката, и да се понаучи да кара малко, и да не е толксова нагъл, защото следващия път може да изяде една щанга в задния джам...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:ВТ-рновска тъмно синя Брава, с големия стикер на задното стъкло, днес около 12-13:00 на Сливница, до Кенар, ама бях с едно бяло Пежо и за това не му свирнах на колегата... ПоздравиFiat Brava 1.4 12V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар