Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди малко на Арена Младост имаше едно червено Стило с рег. номер 6226 и голчм стикер на задното стъкло
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

liverpool235 написа:
      Преди 1-2 часа от Лъвов мост до Подуяне карах пред някакво светло Браво.. Светках,свирках и авариики пусках,но нищо.Беше с ВТ регистрация ..
      Еми аз трябва да съм бил.... Само че бях с Брава - синя,ама ти я знаеш оттам минах към 22:10. Пред мен имаше 2 браво-та, гледах за стикери ама не видях. Всъщност едното браво караше наравно с мен почти в другата лента до моста чавдар, после явно сви. А може и да не съм бил аз, а някакво голямо съвпадение
      Fiat Brava 1.4 12V

Коментар

Преди минути колегата с таксито Multipla срещу Балкан стар в Хаджи Димитър. Свирнах два пъти, но не знам дали ме видя. :D

Коментар

Ichkin написа:
          Фенски беше лепнат надписа ... не очаквах да е жена ... Мислех, че някой учи в НБУ ... :D
          Ичкин, че ти много забравяш бре. Не си ли спомняш, че миналото лято вземаше уроци на това Пунто как се сменя крушка на ляв фар Пунтото е от подписа ми и аз съм лепил надписа - фенски и мераклийски :P А водача е жена ми, майката на сина ми Tempras - това е цялото Fiat семейство.

Коментар

Dandy написа:
            liverpool235 написа:
            Преди 1-2 часа от Лъвов мост до Подуяне карах пред някакво светло Браво.. Светках,свирках и авариики пусках,но нищо.Беше с ВТ регистрация ..
            Еми аз трябва да съм бил.... Само че бях с Брава - синя,ама ти я знаеш оттам минах към 22:10. Пред мен имаше 2 браво-та, гледах за стикери ама не видях. Всъщност едното браво караше наравно с мен почти в другата лента до моста чавдар, после явно сви. А може и да не съм бил аз, а някакво голямо съвпадение
            Неее,ти си отличителен..Не мога да ви сбъркам..Браво беше,а иначе точно по това време съм минал и аз,как не сме се засекли незнам
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Видяхме се с ogi28b на бул. Хр. Ботев преди малко и побъбрихме
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хм, странно... Аз си бъбрих с kosta75 от Пежо Клуб Бг. Беше с едно червено 206 ХДИ.

Коментар

ogi28b написа:
                  Хм, странно... Аз си бъбрих с kosta75 от Пежо Клуб Бг. Беше с едно червено 206 ХДИ.
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                    Ichkin написа:
                    Фенски беше лепнат надписа ... не очаквах да е жена ... Мислех, че някой учи в НБУ ... :D
                    Ичкин, че ти много забравяш бре. Не си ли спомняш, че миналото лято вземаше уроци на това Пунто как се сменя крушка на ляв фар Пунтото е от подписа ми и аз съм лепил надписа - фенски и мераклийски :P А водача е жена ми, майката на сина ми Tempras - това е цялото Fiat семейство.
                    A тва семейство няма ли да си довлече задниците на някоя среща? Ичера, например?
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

днес следобяд беше засечен колега със синя Брава 4717 на бул.Опълченска със странен стикер на форума може би правен собственоръчно :D

Коментар

Днес към 10:45 колега с червено стило СА0152 от семинарията посока сити центъра и там на светофара му светках свирках махах ама никъква реакция завии по Бул.Арсеналски и бях зад него до басеина Спартак понеже работя срещу него в пицарията.... ама кво ли си е казал колегата аз правех цветомузика зад него
                        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                        .

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                          Преди минути колегата с таксито Multipla срещу Балкан стар в Хаджи Димитър. Свирнах два пъти, но не знам дали ме видя. :D
                          Свирнах ти и аз ,даже дадох и едни дълги за всеки случай
                          MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                          "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                          R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Днес на битака...

Коментар

liverpool235 написа:
                              Dandy написа:
                              liverpool235 написа:
                              Неее,ти си отличителен..Не мога да ви сбъркам..Браво беше,а иначе точно по това време съм минал и аз,как не сме се засекли незнам
                              Абе да не съм бил аз, вчера по това време карах от Лъвов мост по Данаил Николаев към възела на Подуяне, но минах отдолу през тунела. Там, като се изравнихме с колегата (аз долу към тунела, а той - горе към светофара), свирнах, защото заподозрях, че е от форума. И май такъв цвят беше колата точно - червено кафява.Аз съм с ВТ, да. Иначе странното беше, че освен ние с колегата, други нямаше да карат с 50 по булеварда. Иначе аварийните ги видях по едно време

Коментар

Преди малко на светофара на лятно кино Тракия, престроена в лентата за наляво, беше спряла Галка с червеното, разградско браво. Аз с Живка спрях до нея в средната лента. И двамата бяхме втори коли. Един до друг, два форумски фиата - червен и бял - като мартеничка бяхме!

Коментар

Working...
                                X