Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

онзи ден колегата със Мареа комби бе засечен на бул.Опълченска на паркинга на билата сива със затъмнени стъкла и голямия стикер рег. беше от сорта 7422 или някак разместени не помня но беше лаченка голяма глезла

Коментар

Снощи към 22ч. на жълтите павета видях синьо Punto HGT с доста голям стикер на задното стъкло. Номерът май беше СА 4769. Бях пешеходец, нямаше как да го поздравя.
      Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Преди малко срещу военна болница до училище ли е, детска градина ли е не знам ... С 80 61 НС ... или нещо подобно, предполагам, че съм го сбъркал Суньо пунто 1-ца с голям стикер отзад и ... нещо черно на предния капак, ама в огледалото не го мернах много добре само дето е 16 не е 61 :P .имах малко работа в района поздрави

Коментар

oblacheto написа:
          онзи ден колегата със Мареа комби бе засечен на бул.Опълченска на паркинга на билата сива със затъмнени стъкла и голямия стикер рег. беше от сорта 7422 или някак разместени не помня но беше лаченка голяма глезла
          Можеби съм бил аз. Вторник ходих до една рекламна агенция, и се отбих до Била.
          Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

bravo_2626 написа:
            Снощи към 22ч. на жълтите павета видях синьо Punto HGT с доста голям стикер на задното стъкло. Номерът май беше СА 4769. Бях пешеходец, нямаше как да го поздравя.
            аз аз
            Fiat Punto 1.8 16V 132Hp HGT

Коментар

Днес мернах паркирано червено Браво с черна броня на шипченски проход ...
              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Току що се разминах с едно черно Старозагорско Браво с фарове от Мареа и ксенон на ул. Асен Разцветников в кв. Витоша... аз бях под прикритие в едно черно клио, карано от приятелката ми

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Вчера около 11 на обяд мернах в паркинга на Била в Люлин бяла Брава. Имаше малки стикери на задното и на едно от задните странични стъкла. не видях номер че бях в магазина и ми беше трудно но мисля че колежка беше зад волана. :D
                  Brava 103HP
                  ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

liverpool235 написа:
                    Днес мернах паркирано червено Браво с черна броня на шипченски проход ...
                    Така ли ще си говорим вече ? Няма и да се познаваме, а ? :P :P :P :P
                    Fiat Bravo 1.8 16V
                    Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

днес по обяд в уличките при НБУ на около 10метра от мен беше спрял колега с Пунто и номер Са2688НН Кой е колегата (;

Коментар

Това е пунтото на майка ми.
                        1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Аз пък днес видях колегата Kosta.......... по БТВ новините Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp
                          Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

msotiroff написа:
                            Аз пък днес видях колегата Kosta.......... по БТВ новините Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            И аз, и аз... , ама беше без Купето
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Криминална хроника ли е имало? Майтап, Коста. Я дайте линк към тия новини, от сайта на БиТиВито, да го видим и ние?Днес следобед по Цариградското една Мареа прехвърча, с голям стикер, номерът му беше нещо такова "СА **** **" Кой беше ?

Коментар

Оги, дай модификация (Уикенд или не) и цвят поне...няма да гадаем. А и спазвай правилата на форума ... Вече си докладван...
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X