Joro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
///// написа:Joro написа:Старозагорско браво в Поморие с малък стикер в долния десен ъгъл на задния джам. Да си признава кой епървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
curko написа:Не съм много сигурен, но май преди около 30-на мин. г-жа Фихи пресече под носа ми на пазарчето на кв."Овча купел".Нещо се бях отвял и късно се загледах...ма па съм се излъскал и е грехота да не ми види стикерите.... аз кат не виждам, не съм невидимManowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Joro написа:Старозагорско браво в Поморие с малък стикер в долния десен ъгъл на задния джам. Да си признава кой еFIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
На обяд в 12 часа и 5 минути пред централния вход на the mall беше забелязано такси със големия стикер на задното стъкло, марка фиат мултипла с номер, съдържащ цифри 7,6,2 в някакъв ред, който не можах да запомня.Наскоро май колегата беше писал за някаква катастрофа с таксито, ако е същият, браво, че е стегнал фиата пак!
Коментар
-
Вчера колега със Стило такси с малкия стикер на 2 пъти в интервал от около 10 мин. до Уникредит в Студентски... малко след него и Радо (liverpool235) пак там на светофара, както и днес пред 4-ти блок на ТУFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Вчера колега със Стило такси с малкия стикер на 2 пъти в интервал от около 10 мин. до Уникредит в Студентски... малко след него и Радо (liverpool235) пак там на светофара, както и днес пред 4-ти блок на ТУФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:iceflame написа:Вчера колега със Стило такси с малкия стикер на 2 пъти в интервал от около 10 мин. до Уникредит в Студентски... малко след него и Радо (liverpool235) пак там на светофара, както и днес пред 4-ти блок на ТУFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
Преди малко срещу военна болница до училище ли е, детска градина ли е не знам ... С 80 61 НС ... или нещо подобно, предполагам, че съм го сбъркал :D Суньо пунто 1-ца с голям стикер отзад и ... нещо черно на предния капак, ама в огледалото не го мернах много добре :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар