Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Днес "засякох" колегата Yavor. Тръгна с мръсна газ от паркинг в центъра на Хасково Преди това пихме кайве де... Утре ще се оглеждам в Бургас. Ще ме познаете - със светло син старозагорски голф 5 ще съм
    Ако и на ДКН предните букви са РК :D
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

bachev написа:
      Освирках Килърчо днес на светофара на УНСС, ама той не реагира :P
      Аз като надуя музиката - ти в твоята кола няма да си чуеш клаксона, пък камо ли аз в моята п.п. Една колежка с някакво браво ми свирна преди 3-4 дни в Младост 1А май се води, ама нито разбрах коя е, нито запомних номера, ако се познае - да каже Караше по бул. Александър Малинов в посока младост-4...

Коментар

Сутринта в една фирма за метали засякох колега с Мареа комби РВ 2607 Паркирах зад него с зелено Рено Лагуна за около 15 мин. но никой не видях. Утре сутринта пак ще съм там, ако и колегата е там да свирка :D

Коментар

chaveto написа:
          Сутринта в една фирма за метали засякох колега с Мареа комби РВ 2607 Паркирах зад него с зелено Рено Лагуна за около 15 мин. но никой не видях. Утре сутринта пак ще съм там, ако и колегата е там да свирка :D
          Е , утре няма дасъм там :D
          FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
          FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
          FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
          HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

kiler_4o написа:
            bachev написа:
            Аз като надуя музиката - ти в твоята кола няма да си чуеш клаксона, пък камо ли аз в моята п.п. Една колежка с някакво браво ми свирна преди 3-4 дни в Младост 1А май се води, ама нито разбрах коя е, нито запомних номера, ако се познае - да каже Караше по бул. Александър Малинов в посока младост-4...
            Тя богата работа
            Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
            Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
              kiler_4o написа:
              bachev написа:
              Тя богата работа
              ма много :D п.п. Вече съм временно само с малкия стикер, скоро ще имам само адреса на форума от големия на след съвсем малко време тъмното задно стъкло :Dedit: не съм очаквал, че една обикновена спам темичка, която съм пуснал сигурно преди години - ще стане толкова посещавана и ще се пише толкова много в нея :D:D:D

Коментар

kiler_4o написа:
                п.п. Една колежка с някакво браво ми свирна преди 3-4 дни в Младост 1А май се води, ама нито разбрах коя е, нито запомних номера, ако се познае - да каже Караше по бул. Александър Малинов в посока младост-4...
                Хахаха никакво впечатление не съм направила значи...тц-тц-тц Ама ти пък такова ПТП щеше да сътвориш.... Може ли такива резки маневри да правиш!?!?а? Тая девойка до теб, много те разконцентрира значи.. П.П Не че ако искаше да запомниш номера ми, щеше да е успешно... Той не се вижда
                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                Bravo 1.2 16V

Коментар

ju написа:
                  kiler_4o написа:
                  п.п. Една колежка с някакво браво ми свирна преди 3-4 дни в Младост 1А май се води, ама нито разбрах коя е, нито запомних номера, ако се познае - да каже Караше по бул. Александър Малинов в посока младост-4...
                  Хахаха никакво впечатление не съм направила значи...тц-тц-тц Ама ти пък такова ПТП щеше да сътвориш.... Може ли такива резки маневри да правиш!?!?а? Тая девойка до теб, много те разконцентрира значи.. П.П Не че ако искаше да запомниш номера ми, щеше да е успешно... Той не се вижда
                  Ju, като върна втора с газ до край пунтото напрау ни знай :D Значи ти си била, така ли... задминах те, изведнъж след това като намалих профуча покрай мен и ми свирна 2-3 пъти (ако не бях с жената нямаше да те чуя, защото си надувам музиката :D ) и после докато видя, че си със стикер... че на светофара не мога да тръгна, тея 195ци никакво сцепление нямат

Коментар

Я да видим кой ще се разпознае.Днес след обяд до 55 бл. в "Славейков".
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      ехххх 55-ти блок.........
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Днес в сервиза на Румен беше паркирана една Марея комби с номер С 6779 НК... да си каже кой е бил И малко със закъснение: миналата седмица до Токуда мернах новото Браво с номер СА 7121 МХ
                        FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Днес по обяд към 12:20, Браво цвят бордо, беше спряло на бул."П. Евтимий" срещу църквата "Св. Георги".Да си казва кой е :D
                          FIAT Marea ex
                          FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

krasio_79bs написа:
                            Хм, странно, това Браво го виждам за пръв път ПП Ей, Коста
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
                            Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
                            Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

wazmo написа:
                              Днес по обяд към 12:20, Браво цвят бордо, беше спряло на бул."П. Евтимий" срещу църквата "Св. Георги".Да си казва кой е :D
                              Опаа,признавам се за виновен Как не съм те видял.. Малко след теб мина и колегата kik73bg ,но ми свирна и веднага реагирах със святкане и свиркане :D
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Към 15ч. освирках светло сиво/синъо Браво ( мисля че с ВТ регистрация ) на цариграско.
                                Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                                Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Working...
                                X