Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Видях те, ти ли беше ? - част 3
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Неделя (май) следобед бях засечен от сива Мареа комби - Софийски номер 9324, на бул Рожен на първия светофар след надлеза. Колегата ми помаха, и аз му помахах...след което демонстративно си пусна задната чистачка, за да забърше праха и да видя големия стикер :D Понеделник (май) сутринта, до 15то училище в Толстой засечено сиво Браво (не помня с малък или голям стикер беше) и Софийски номер 9961. Настигнах го и го освирках докато правеше завой... май се усети защо му свиркам Съжалявам за неяснотите, но тия дни са ми като в мъгла....Fiat Bravo 1.8 16V
Fiat Bravo II 1.9 Multijet
Коментар
-
Черно Пунто 1 с номер 2434 или 3424 нещо такова, засякох го на Климент Охридски и на Г.М. Димитров и след 20-30мин се засякохме на Сточна гара, просто минахме по различни пътища, очевидно с еднакъв успех :D Не съм свирил и светил, понеже нямам стикери и разни такива, и да не ми се чудят хората...
Коментар
-
Видях колега с Браво на цветя, на околовръсното свирнах му, ама май не разбра за какво!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
NIK_THE_FLASH написа:Неделя (май) следобед бях засечен от сива Мареа комби - Софийски номер 9324, на бул Рожен на първия светофар след надлеза. Колегата ми помаха, и аз му помахах...след което демонстративно си пусна задната чистачка, за да забърше праха и да видя големия стикер :D Понеделник (май) сутринта, до 15то училище в Толстой засечено сиво Браво (не помня с малък или голям стикер беше) и Софийски номер 9961. Настигнах го и го освирках докато правеше завой... май се усети защо му свиркам Съжалявам за неяснотите, но тия дни са ми като в мъгла....''Аз знам че нищо не знам, но има такива които и това не знаят.''
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар