Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Снощи към 8:30-9 на жълтите павета габровска Мареа комби синя, номера го забравих, а после мернах и зелено Браво с малкия стикер на Позитано :D
    Brava 103HP
    ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

В София - пловдивската Мареа 2607 с пернишкия стикер, тази сутрин в 09:09 часа на кръстовището, познато като "разклона за летището" в Дружба.

Коментар

miro2177 написа:
        Снощи към 8:30-9 на жълтите павета габровска Мареа комби синя, номера го забравих
        Абе лилаво е това, бе хорааа! Нас си видял, на връщане от репетиции! Ама защо не ни поздрави подобаващо?
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          miro2177 написа:
          Снощи към 8:30-9 на жълтите павета габровска Мареа комби синя, номера го забравих
          Абе лилаво е това, бе хорааа! Нас си видял, на връщане от репетиции! Ама защо не ни поздрави подобаващо?
          Бях в колата на един приятел мн близо до вас но той като цяло гледа с недоумение на нашите поздравявания по форумски и за това нямаше как да го накарам да надуеме клаксона на жълтите павета, както бих направил аз
          Brava 103HP
          ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

ogi28b написа:
            В София - пловдивската Мареа 2607 с пернишкия стикер, тази сутрин в 09:09 часа на кръстовището, познато като "разклона за летището" в Дружба.
            Пак съм аз , мисля че стеб и друг път сме се засичали по улиците , днес несъм те забелязал
            FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
            FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
            FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
            HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Да, така е, пак там, в района на Дружба, но към гара Искър. Видях стикера ти в огледалото чак, иначе щях да те набибиткам.

Коментар

Златиста Брава с рег. СА1819 с голям стикер тази вечер преди телевизионната кула.

Коментар

Inessita написа:
                  Златиста Брава с рег. СА1819 с голям стикер тази вечер преди телевизионната кула.
                  Този младеж много хора го засичат (вкл. и ние), но не се е "обаждал", явно не влиза тук!
                  Ванга

Коментар

Мисля, че човекът е от Люлин, няма(ше) регистрация във форума, но е фен на марката. Заговорихме се веднъж на Люлинската Била...

Коментар

А стикерът на колата му какво дири там?
                      Ванга

Коментар

Я да каже кой колега от Бургас беше на сватба вчера ? Тъмно Браво с ксенон и затъмнени задни стъкла, големия стикер и 3 и 6 май в номера. Някъде към 4 часа вчера ги задминах на моста на Трапезица.
                        Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
                          Я да каже кой колега от Бургас беше на сватба вчера ? Тъмно Браво с ксенон и затъмнени задни стъкла, големия стикер и 3 и 6 май в номера. Някъде към 4 часа вчера ги задминах на моста на Трапезица.
                          Аз ще ти кажа.Туй е Дянко (reter).Колегата е фотограф и ходи по чужди сватби.http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...&image_id=5217
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

днес на обяд бургаска тъмно синя марея комби със затъмнени стъкла и пернишки стикер отзад на паркинга на Кауфланд в Бургас... трудно помня номерА
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
                              днес на обяд бургаска тъмно синя марея комби със затъмнени стъкла и пернишки стикер отзад на паркинга на Кауфланд в Бургас... трудно помня номерА
                              Жоро ще да е бил.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                                donnna написа:
                                Жоро ще да е бил.
                                като гледам стикера на снимката - май той е...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X