Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

преди около 1 час пред 1 блок на ТУ колегата kiler4o
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

nikolce написа:
      Около 12:00 днес, синьо-зелено Пунто МК1, на светофара след "италянеца" в Овча Купел. На следващият светофар зави по ул. Нар.Хоро, нагоре към НБУ. Малък стикер, горе в ляво, на задното стъкло. Свирнах на човека, светнах, ама си помисли, че му свиря защото е зелено най-вероятно, пък то беше червено . Извинявай, ако съм те стреснал колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 .
      Извинявам се за СПАМ-а.......много внимавайте с тези ситуации. Много често съм засичал колеги на червен светофар, били първа кола и никога не им бибиткам, защото първоначалната реакция е да хукне. Може да стане голяма беля. Аз съм изпадал в подобни ситуации, за радост без последствия. Още повече, че "голямо око" до светофарната уредба "гледа"....

Коментар

малиииииииииииии, ка освирках на Predator-a жена му на бул. Хр. Ботев!
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          малиииииииииииии, ка освирках на Predator-a жена му на бул. Хр. Ботев!
          Малииииии , а ти как засече един братовчед на бул.Хр.Ботев.Карай внимателно щот следващия път аз ще те освиркамммм :D :D

Коментар

PREDATORst написа:
            Наричаш жена ми лъжкиня???
            така ли прозвуча? Моля без повече спам!Може да се изясните и на ЛС.Модераторски екип на fiat-bg.org
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Така ми се стори!Ай наздраве бре,стига с тия коли с лед и лимон
              Bravo 1.2 16v
              Lancia Dedra 1.8 16v
              Suzuki GSXR250R

Коментар

freeedom написа:
                Днеска на ОМВ в Ямбол засякох сребристо браво мисля че хгт беше около 11:00
                Сребристо или златисто? Златисто HGT, с голям и малък стикер, в сряда, на 8-ми, действително е било около 11 ч на ОМВ . Това е комшията ми Теньо, който упорито отказва да се регистрира тук А иначе е голям фен http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/Kara...658.JPG.htmlА мен никой ли не ме видя днес... прошетах Пазарджик, Пловдив, Чирпан...щъках из Пловдив доста...

Коментар

Immortal написа:
                  freeedom написа:
                  Сребристо или златисто? Златисто HGT, с голям и малък стикер, в сряда, на 8-ми, действително е било около 11 ч на ОМВ . Това е комшията ми Теньо, който упорито отказва да се регистрира тук А иначе е голям фен http://gall.fiat-bg.org/v/BG/SE/Kara...658.JPG.htmlА мен никой ли не ме видя днес... прошетах Пазарджик, Пловдив, Чирпан...щъках из Пловдив доста...
                  що не се обади да замерим

Got nos?

Коментар

sUkI написа:
                    Immortal написа:
                    freeedom написа:
                    що не се обади да замерим
                    Бях служебно там, и то с Дедрата.

Коментар

по Симеоновско бе засечена колежка която така странно се чудеше защо и свиркам имаше малък стикер РК 7311

Коментар

oblacheto написа:
                        по Симеоновско бе засечена колежка която така странно се чудеше защо и свиркам имаше малък стикер РК 7311
                        Хаха, това е сестра ми. Лепнах един стикер и на нейната, защото чат-пат и аз я карам. Светло-синьо пунто, нали?
                        Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Старозагорска сива марея седан излизаше по околовръстното до Терапията във Варна. Млад колега, беше с очила. Загледах го, но чак когато минах покрай него видях Емо-стикер на задното стъкло, та не се отразихме...

Коментар

Днес при Практикер на Цариградско шосе се разминах с Пловдивска Мареа светлосива, и големия стикер.Свирнах но не разбрах дали колегата ме видя.
                            Фиат Типо 1.4 2017г.

Коментар

Даниел Спасов написа:
                              Днес при Практикер на Цариградско шосе се разминах с Пловдивска Мареа светлосива, и големия стикер.Свирнах но не разбрах дали колегата ме видя.
                              Видях те в огледалото, че си със стикер но вече себяхме доста отдалечили :D
                              FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
                              FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
                              FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
                              HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS

Коментар

Кадър от Красно Село, тази Събота. Можеби е колежка, има цветя залепени на задните стъкла. Много сладурско. Виждам за втори път в района, сега чак заснех...
                                Прикачени файлове
                                Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Working...
                                X