Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Видях те, ти ли беше ? - част 3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Racer GT написа:
    Тази марИйка чия е? макар че беше около 4 сутринта нямаше как да пропусна да снимам... :D
    с тия бели фарове, това е само на Dobrodjaneca!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

преди 2-3 часа на разклона за Банкя пуснах колега с Пунто и номер 5841 , като чак след като зави му видях стикерите (; Кой беше

Коментар

Тъмно синьо браво със затъмнени стъкла се появява по новините на Нова телевизия репортаж за блъснато момиче в Русе. От нашите ли е?
        with SGNote & HTC Wildfire 8G
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
        с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

silversony написа:
          преди 2-3 часа на разклона за Банкя пуснах колега с Пунто и номер 5841 , като чак след като зави му видях стикерите (; Кой беше
          аз аз аз колега ти беше с бравото нали аз го загледах но нямаше как да видя за стикер ти този отстрани ли видя
          Шофирай разумно, на пътя не си сам.
          Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
          Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
          Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Racer GT написа:
            Тази марИйка чия е? макар че беше около 4 сутринта нямаше как да пропусна да снимам... :D
            Моята е
            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

ivailo rachev написа:
              днес в Габрово карах зад едно тъмно синьо браво със малкия стикер на задното стъкло долу в ляво с номер СТ4825АР и му пресветвах ама явно не ме забеляза.Нека си признае кой беше
              Аз бях, само, че е черна колата ми и те видях че ми пресветна... Прибирах се към Стара Загора ...

Коментар

вчера към 11 и нещо на светофара на пазара в Русе и малко преди това насвирих и насвятках добре една синя Брава Р 0535 май беше с пернишки стикер и малък такъв в дясно отзад. Бях дегизиран със Самолета и май колегата не разбра за кво иде реч п.п. на Самолета имам само малък стикер отстрани от ляво, ама почти никой не го вижда, щото рядко ме изпреварват
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

todorshalev написа:
                  silversony написа:
                  аз аз аз колега ти беше с бравото нали аз го загледах но нямаше как да видя за стикер ти този отстрани ли видя
                  същия.. моите са отстрани , но от малките .. пък съм и затъмнен отзад и почти не се виждам

Коментар

Шофьорът на Стило 6226 определено има нещо доста интересно около скоростния лост, защото беше отвлякло цялото му внимание, след като не реагира нито на светене, нито на клаксон, около 17:10 на левия завой от Шипченски проход към 4-ти км. Коце, какво има там бе?

Коментар

Днес пак се разминах с черно браво,с жълти джанти и голям жълт стикер и на предния и на задния джам?!
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

donnna написа:
                        вчера към 11 и нещо на светофара на пазара в Русе и малко преди това насвирих и насвятках добре една синя Брава Р 0535 май беше с пернишки стикер и малък такъв в дясно отзад. Бях дегизиран със Самолета и май колегата не разбра за кво иде реч п.п. на Самолета имам само малък стикер отстрани от ляво, ама почти никой не го вижда, щото рядко ме изпреварват
                        Това съм бил аз. Инесита ми писа, че съм забелязан и отбелязан в темата. А пък вобще не съм видял някой да ми святка.... защото с колата е бил някой от роднините ми, понеже по това време аз бях извън Русе, но е същата кола де.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

donnna написа:
                          Бяло типо с Софийска регистрация ?

Коментар

Днеска на ОМВ в Ямбол засякох сребристо браво мисля че хгт беше около 11:00

Коментар

Засечен колегата Dandy с неговата синя брава на ГМ димитров Този път нямаше катастрофи мисля да взема стикер на форума и за гоУфа за да не ми се учудвате като ви свиркам
                              Фиат Уно 1.0 m.i.

B 9950 PB

Коментар

Около 12:00 днес, синьо-зелено Пунто МК1, на светофара след "италянеца" в Овча Купел. На следващият светофар зави по ул. Нар.Хоро, нагоре към НБУ. Малък стикер, горе в ляво, на задното стъкло. Свирнах на човека, светнах, ама си помисли, че му свиря защото е зелено най-вероятно, пък то беше червено . Извинявай, ако съм те стреснал колега Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 .
                                00' Bravo 105 JTD

Коментар

Working...
                                X